Kategoriat
Uncategorized

Huolivapaa viikonloppu

IMG_20130913_130502.jpg

Perjantaina kun pääsin koulusta, päätin aloittaa huolivapaan viikonlopun. Vaikka tiedossa olikin töitä ja kouluhommia, ajattelin että hoidan ne pois alta stressaamatta ja valittamatta.

Lopputulos: onnistunut. Ja onnellinen.

Söin viisi kakkupalaa samalta istumalta.

Saunoin todella paljon ottaen huomion, etten edes omista saunaa.

IMG_20130913_130636.jpg

Otin herätyksen pois päältä, mikä on todella harvinaista minulle.

Jammailin ja lauloin autossa liikennevaloissa, ikkuna auki, ruuhka-aikana.

Jammailin myös uimahallin suihkutiloissa.

Söin snägärillä keskellä yötä ihmisen kanssa, josta voi tulla tulevaisuudessa tosi hyvä ystävä.

Jossain tässä välissä sain jopa hommia tehdyksi.

Oli oikeasti äärettömän helpottavaa olla huolehtimatta mistään. Sitä voisi kokeilumielessä päättää näin vaikka joka viikonloppu. Tai edes joka toinen.

IMG_20130913_131945.jpg

(Kuvat Helsingin Fredrikinkadun Kakkugallerian buffettarjonnasta viime perjantaista. Oli niii-iiiin hyvää, mutta voitteko kuvitella siitä seurannutta oloa…?)

3 vastausta aiheeseen “Huolivapaa viikonloppu”

Itse syyllistyn ihan liikaa stressaamiseen, mutta todistetusti stressaamalla en saa ainakaan enempää aikaiseksi kuin normaalisti -ehkä jopa toisinpäin. Olenkin harjoitellut stressaamatta oloa jo pidempään lupaavin tuloksin, sitä yllättäen huomaa miten paljon stressaamatta saa tehtyä asioita ja jää aikaa kaikkeen muuhunkin kuin hommien tekoon: rentoutumiseen.

Nojoo, ihan totta! Tuokin on sellainen asia, mikä ei varmaan ihan sormia napsauttamalla muutu, mutta luulen että jokainen meistä voi aina olla vähän huolivapaampi kun niin päättää 🙂

Kommentoi