Kategoriat
Uncategorized

Hoikempi, kauniimpi, mielenkiintoisempi, aina vain parempi

DSC_0190.JPG

Perfektionismi – se on karannut meidän sukupolvelta ihan käsistä. Läsnäolomme, luovuutemme ja elämänilomme kärsivät kun asetamme peräjälkeen absurdeimpia tavoitteita ja kohtuuttomia suorittamisen paineita.

Tää on aihe, josta olen kirjoittanut lukuisia kertoja ja josta kirjoitan varmasti aina. Täydellisyyden tavoittelu on syönyt läheisiäni ja minua. Kaverille on helppo sanoa että hei, sä oot ihan mahtava juuri sellaisena kun sä olet mutta koitapas selittää samaa itsellesi. Ei pysty – liian kiire mennä treenaamaan, meikkaamaan, päivittämään somea, tekemään ylityötunteja tai juomaan ehkä pahanmakuiset mutta kuitenkin kuvaukselliset drinkit kattoterassilla.

DSC_0077.JPG

DSC_0108.JPG

Entä jos sen sijaan…

Hyväksymme itsemme sellaisena kuin olemme?

Emme vertaa toisiamme muihin? Vertaaminen on ikuinen kierre

Opimme tunnistamaan mikä elämässä on oikeasti tärkeää ja elämme niiden oppien mukaan?

Opimme sanomaan välillä ei?

Nautimme siitä missä olemme nyt?

DSC_0198.JPG

Näillä saatteilla toivotan kaikille mukavaa kesäviikonloppua. <3

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

10 vastausta aiheeseen “Hoikempi, kauniimpi, mielenkiintoisempi, aina vain parempi”

Olet ihan oikeassa, vertailu ja kilpaileminen ei kannata. Se aiheuttaa vain kateutta ja pahaa mieltä. Siksi mielestäni on tärkeämpää kehua toista, siitä tulee itselleenkin hyvä mieli 🙂

Totta. 🙂 Vois muuten aina ottaa tuon menetelmän käyttöön: joka kerta kun tekisi mieli alentua kateuteen tai sellaseen vähemmyydentunteeseen toisen ihmisen takia, niin kehuakin sitä niistä asioista mitä toisessa ihailee.

Mielenkiintoinen postaus ja tärkeitä sekä vaikeita asioita! Harvoin vertaan itseäni keneenkään, jokainen meistä on ainutlaatuinen, oma persoonansa. Ei toista samanlaista ole, joten vertaaminen on turhaa. Jollakin voi olla pitkät, hoikat jalat tai mahtavat kynnet tai kauniit huulet ym., mutta sinulla ja minulla ja jollakin muulla on jotain muuta kauniinpaa. Ei niitä voi verrata.

Ei sanan käyttö on hankalampaa ja kieltäytyminen ja torjuminen. Jotenkin vaan ei halua loukata toista tai pelkää loukkaavansa. Siinä on minulla iso työ, jos haluan edistyä 🙂

Kiitos paljon sulle päivänsäde kommenttista. 🙂 <3 Huikeeta loppupäivää!

Kommentoi