Kategoriat
Uncategorized

Hetkiä, ei päiviä

Mulla on ihana viikonloppu takanapäin.

DSC_0363-001.JPG

Perjantaina, kuten taisin hihkaista, syötiin tyttöjen kanssa Bar9:sissä. Ruoka oli taivaallista, mutta palvelu kaiken kaikkiaan oikeasti kuraa. Oli pakko jatkaa siitä Kaarnaan jälkkäreille ja lohdutusviineille, missä meitä hemmotteli aivan ihana tarjoilija (nimeltään Daniel!). Pitääkin muistaa laittaa palautetta molempiin, hahah. Terveisin pahin asiakaspalvelunipottaja! Mummovuosiani ootellessa, oon joka paikan painajainen.

Tyttöjen kanssa oli tapansa mukaan tosi rentoo ja hauskaa, vaikka ajatukset ja puheet pyörikin lähinnä kesän Balkanin reppureissussa. Mirkan kanssa kierrettiinkin jo vuosi sitten vähän Australiaa, mutta muiden kanssa ei olla koskaan aikaisemmin oltu perinteisellä reppureissulla vielä. Näin läheisten ihmisten kanssa on nyt varmaan haastavaa (= mahdotonta) välttyä riidoilta jossain kämysessä hostellissa tai aamiaispaikkaa metsästellen, mutta ne hienot hetket on varmasti sitäkin arvokkaampia. Aah.

DSC_0341.JPG

DSC_0345.JPG

DSC_0346.JPG

Lauantaina heräsin jotenkin ihan väärällä jalalla ja vaihteeksi taas mua ärsytti kaikki. Mutta viimeistään siinä vaiheessa kun lähdin ulos, tallustelin kuivalla maalla, tunsin lämpimän auringon poskilla ja katselin ihmisten laulavan ja tanssivan kaduilla (no ok, viimeinen lause on liioiteltu ellei täysin keskitty), hymy tuli väkisin huulille. Crossfit-treeneissä oli piikkiviikon piikkitreeni ja että se oli yhtä kyyneliä ja tuskaa. Tollasten rankkojen treenien jälkeen fiilis kuitenkin on mitä parhain ja se tunne että hei mä en kuollukaan ja pystyin taas johonkin mihin en kuvitellut pystyväni, on oikeasti mieletön. Asiaa edesauttaa kans meidän (suomenruotsalaispalomies-) coachit, jotka oikeasti osaa hommansa ja tsemppaa täysillä. Löytyy Crossfit Basementilta!

DSC_0347.JPG

DSC_0349.JPG

Lauantai-iltana oli ihanan Tinan synttärit, jota juhlittiin hyvän ruoan ja juoman kanssa, ja sitten vielä Tivolissa! Sunnuntaina luurasin ja siivosin lopunkin kämpästä ja nyt täällä on kaiken turhan roudauksen jälkeen (taas lähti monta jätesäkillistä pois, mistä sitä tavaraa oikein tulee ja miten ne on alunperin edes mahtunut tänne!?) paljon valoisampaa ja jotenkin kivempaa. Get it? Siitä syystä kaikki nämä kuvat, jotka ei liittynyt muuten tekstiin mitenkään, hahah. Tosi hauskaa joo joo.

Tänään alkoi kuitenkin uusi viikko, jota on ollut ihanaa viettää uusia kouluhaasteita päässä pyöritellen. Käytiin nappaamassa kavereiden kanssa jäätelöt ja istuttiin mussuttamaan niitä aurinkoiseen puistoon! Treenien jälkeen tulin kotiin ja tajusin, että hei pyjamathan voi laittaa päälle ennen kun ulkona on edes pimeää. Miettikää nyt miten hienoa tää elämä on.

DSC_0365.JPG

Saranda

// EN: Had a really nice weekend but even nicer is putting pyjamas on.

Kommentoi