Kategoriat
Uncategorized

Helpommin tehty kuin sanottu

IMG_7670.jpg

Olen aikaisemmin puhunut mm. ajanhallinnasta ja asioiden aikaan saamisesta. Koska on uusi vuosi ja monet ovat varmasti isojen lupausten ja muutosten kynnyksellä, tulin muistuttamaan yhdestä faktasta:

Asiat ovat oikeasti helpoimpia kuin mitä etukäteen kuvittelemme niiden olevan. Vatvomiseen ja niiden ajattelemiseen menee yleensä paljon enemmän energiaa kuin itse tekemiseen. Toisin sanoen: helpommin tehty kuin sanottu.

IMG_7683.jpg

IMG_7666.jpg

Onnellista uutta vuotta, muruset. Miten teidän vuosi vaihtui? Oliko railakkaat juhlat vaiko matalamman profiilin ilta? Itse vietin eilisen sukulaisten (ja alkoholittoman skumpan) kanssa rauhallisesti, ja sänky houkuttelikin luokseensa hyvin pian keskiyön jälkeen. Uuden vuoden ihania asioita vol 1 (joita yritän olla ottamatta liian itsestäänselvinä): oma lämmin sänky.

Henkilökohtaisessa elämässä vuosi 2016 oli hyvä, mutta muualla maailmalla uskomattoman karu. Kaikki tapahunut vaikutti mielialaani ja muokkasi ajattelumaailmani perusteellisesti. Toivon sydämeni pohjalta että tämä vuosi toisi parempia asioita sekä fiksuimpia ja aidosti muista välittäviä ihmisiä mukanaan…

 

EN: Easier done than said – lets stop putting so much energy in thinking and lets start doing. 

Have a happy new year, everyone. I really hope its better than the last one, after all the horrible things that happened in 2016… Lets really be better to each other this year.

 

Kuvat: Katarina Kirvesmäki

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

8 vastausta aiheeseen “Helpommin tehty kuin sanottu”

Upea etenkin tuo toinen mustavalkoinen kuva. 🙂 Iloista uutta vuotta Saranda. Innolla odotan tulevia julkaisuja.

Kiitos paljon, kuvaajalle krediitti. 🙂 Onnellista uutta vuotta sullekin! <3 🙂

Hyvä pointti ja ajankohtainen muistutus! Oon todennut tän saman niin monta kertaa, että nykysin yritän kokonaan skippaa etukäteenmurehtimisvaiheen, vaihtelevalla menestyksellä tosin. 😀 

Munkin uusivuosi meni varsin rauhallisesti pientä flunssaa parannellessa. Ehtii sitä bilettää toistekin. 🙂

Hei ihan mahtavaa, hyvä asenne. 🙂 Pikaisia paranemisia ja onnellista uutta vuotta! 

Kommentoi