Kategoriat
Hyvinvointi

Hei 2020! Olisitpa tasapaksu ja vähän tylsä

Muistelin vähän aikaa sitten blogissa edellistä vuosikymmentä. Ja haikeana mutta vuoren varmana totean, että vastaavaa, yhtä tapahtumarikasta kymmenen vuoden pätkää ei kohdalleni enää osu. Kymmeneen vuoteen mahtui kuitenkin maailman parhaat ja kömpelöt lukiovuodet, ylioppilaaksi valmistumista, itsenäistymistä, yksin asumista ja paljon matkustelua. Korkeakoulusta valmistumista, oman uraidentiteetin etsimistä ja toistaiseksi löytämistä, kirjan kirjoittamista ja yrityksen perustamista. Sydänsuruja, masennusta ja ahdistusta mutta myös rakkautta, naimisiinmenoa, raskautta ja täydellinen lapsi, jonka kanssa jakaa tämä kaikki. (Pahimpien tarinoiden jakamista odotan kunnes hän täyttää 18. Tai 25.)

Miten yksikään vuosikymmen voisi koskaan vetää tälle vertoja?

No ei voi eikä tarvitse. Enkä haluaisikaan. Tuntuu, että monet isot kriisit on jo käsitelty (okei, nyt jossain tulevaisuuden Saranda nauraa makeasti. Little do you know, girl…). Koulut on käyty, oikea kumppani löydetty ja perheet perustettu. Toivottavasti saamme ensi vuosikymmenenä toisenkin lapsen, mutta tuskin se tulee samalla tavalla muuttamaan elämää kuin esikoinen.

Mä itse asiassa toivon, että tulevana vuosikymmenenä tapahtuisi mahdollisimman vähän asioita. Että elämä olisi tasapainoista, tasaisesti ihanaa ja eteenpäin kulkevaa. (Tulevaisuuden Saranda nauraa taas. Wanna make God laught? Show him your plans, girl…)

Ja jos en saa toivoa tylsyyttä koko vuosikymmenelle, toivon sitä edes tälle vuodelle. Elalle turvallista ja onnellista lapsuutta, yritykselle tasaista kasvua, itselle paljon pysähtymisen hetkiä. Riittävästi parisuhdeaikaa vaikka vain kotona ja pitkiä illallisia ystävien kanssa. Lempeitä ahaa-elämyksiä, joilla ei kuitenkaan tee mieli kääntää koko elämän suuntaa.

(Taas kuulen sen naurun jossain. Girl…)

Onnellista uutta vuotta ja vuosikymmentä jokaiselle. Toivottavasti saadaan kaikki juuri sen verran jännitystä ja tylsyyttä kuin mitä tarvitsemme.

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

7 vastausta aiheeseen “Hei 2020! Olisitpa tasapaksu ja vähän tylsä”

Mä toivon kans jotenkin tylsää ja tasapaksua vuotta 2020, enemmän kuin mitään muuta… Rakkautta sun vuoteen Saranda <3!

Kiitos samoin ihana. <3 Me kuulostetaan kyllä vähän mummoilta kun toivotaan tällasia asioita mut so what! 😀 Tässäpähän mummoillaan, best.

Vastaa

Sama täällä <3 Joskin mä uskon, että tuleva vuosikymmen tulee varmasti olemaan sulle todella tapahtumarikas! Mutta totta kai ymmärrän, että se tulee olemaan aivan erilainen vuosikymmen. Ihania juttuja luvassa! <3

Haha, mä ajattelen ihan samaa susta, että sulle tulee tapahtumaan vaikka ja mitä (lähinnä hyviä asioita! <3). Toivottavasti pääsen myötäelämään sun kanssa mahdollisimman monta niistä asioista! 🙂 Puspus. xx

Vastaa

Hienosti kirjoitettu! Itsekin toivon pikemminkin sopivaa tylsyyttä ja tasaisuutta kuin erityistä jännitystä. Muutenkin olen vahvasti rutiini-ihminen, joten arkinen tylsyys sopii elämääni paljon paremmin kuin haasteet ja muutokset.

Kiitos paljon! Sitten toivon tylsyyttä ja ihania rutiineja myös sulle. 🙂 Tääkin kommentti mun mielestä osoitti tosi hyvin sen että ollaan niin samanlaisia! 😀 Vitsi kui kiva!

Vastaa

Kommentoi