Kategoriat
Työ & Opiskelu

Hän on painoa vaille valmis… (Eli missä mennään kirjan kanssa?)

En juurikaan nukkunut viime viikolla torstain ja perjantain välisenä yönä. Syy ei ole pienessä vauvassamme vaan aviomiehessäni, joka sattui huomaamaan edellisenä iltana, että kirjani on ennakkomyynissä.

Olen reilu vuoden kirjoittanut matalan kynnyksen opasta vastuullisempiin valintoihin. Ensimmäiset puoli vuotta silloin tällöin, jälkimmäinen puolisko kustannussopimus takataskussa ja deadlinen paine takapuolessa. On ollut ylä- ja alamäkiä, epävarmuuden ja epäonnistumisen hetkiä. Mutta viimeisin valvottu yö johtui silkasta ylpeydestä itseäni kohtaan.

Sillä oma esikoiskirjani Tee maailmasta parempi paikka on painoa vaille valmis. Se ilmestyy kirjakauppoihin 3.5. ja on tosiaan nyt jo tilattavissa. Vähemmästäkin sitä menettää yöunensa.

Juuri nyt tuntuu siltä, että vaikka kirjaa myytäisiin yksi kappale (tai ehkä 30, pelkästään isäni tilasi jo viisi), tämä ylpeyden tunne säilyy. Ja vaikka se saisi murskakritiikkiä, tämä ylpeyden tunne säilyy. (Ja jos jompi kumpi skenaarioista oikeasti tapahtuu, pliis muistuttakaa mua tästä ylpeyden tunteen pysymisjutusta.)

Kirja on ennakkotilattavissa mm. Suomalaisesta kirjakaupasta. Yritän itse lievittää (tai pahentaa, miten sen nyt ottaa) jännitystä suunnittelemalla eeppisiä julkaisujuhlia. Jos tiedät jonkun ison salin hyvältä sijainnilta Helsingissä, vinkkaa siitä kommenttilaatikossa. Olisi maailman siisteintä pitää juhlat, joka vetäisi sisäänsä jokaisen kiinnostuneen blogilukijankin.

Vitsi miten siistiä!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

19 vastausta aiheeseen “Hän on painoa vaille valmis… (Eli missä mennään kirjan kanssa?)”

Oiii, niin supersiistiä!! Ihan mahtavaa, että kirja on jo melkein ulkona ja sä olet oikea kirjailija! <3

Tästä saa (ja pitää!) todellakin olla ylpeä ja kirja ansaitsee parhaat julkkarit! Jos asuisin Helsingissä, niin tulisin ehdottomasti onnittelemaan, mutta kun matkaa on vähän liikaa, niin täytyy jättää onnittelut vain kirjalliseen muotoon. Lämpimät virtuaalihalaukset ja tuhannesti onnea tästä ”toisestakin lapsesta”! 😀

Odotan innolla, että pääsen lukemaan!

P.S. Todella kivan näköinen kansi ja sun nimi yläkulmassa näyttää upealta <3

Kiitos paljon. <3 Niin ihana kommentti. 🙂 Toivottavasti nähdään tulevaisuudessa edes jossain merkeissä! <3 Sua olisi tosi mukava tavata. 🙂

Vastaa

Tämähän täytyy ostaa, ihan jo pelkästään kannatuksen vuoksi( ja tietty koska aihe on hyvä). Onnea uudelle kirjailijalle! Ja taatusti julkkarijuhlatkin kiinnostaisi 🙂

Miten ihana olet, kiitos! Ja toivottavasti pääset paikalle! <3

Vastaa

Eikä! 😀 Apua kun tulee kylmät väreet kun kuulen jotain tollaista. 🙂 KIITOS!

Vastaa

Vitsi mulle tulee hyvä fiilis kun joku sanoo noin. 🙂 Kiitos ihana! Toivottavasti se on odotuksen arvoinen.

Vastaa

Paljon onnea!!!!! Saat todella olla ylpeä ja eeppiset kirjajulkkarit kuulostaa ihan mahtavalta idealta <3

Kommentoi