Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Häitä edeltävä päivä

DSC_5371.JPG

Ennen kun jaan enemmän kuulumisia häistä, tuntuu luonnolliselta kertoa ensin häitä edeltävästä (hirveän kivasta) päivästä.

Meitä vihittiin lauantaina 5.5.2018. Torstai-iltana kun pakkasin viimeiset häätavarat kasaan, päätimme Ferhatin kanssa lämmittää saunan ja että saunan jälkeen emme murehtisi tai tekisi juuri mitään enää häiden eteen. Saunan taika toimi ja kun menimme sen jälkeen nukkumaan, en herännnyt seuraavaan 12 tuntiin.

Perjantai alkoi siis hyvin levänneenä, rentoutuneena ja innokkaana. Aamupäivä meni tavallisten rutiinien parissa, ilman minkäänlaista kiireen tuntua. Makoilimme sängyssä ja harjoittelimme valssiamme vielä kerran. Iltapäivästä pakkasimme hääkamat autoon ja lähdimme viemään ne ja GreenStreetistä tilatun raakakakun juhlapaikkaan. Söimme lounasta Cavernassa ja ajelimme meille tärkeiden paikkojen ohi: mm. sieltä missä kävimme ensitreffeillä ja meidän ensimmäisen asunnon ohi. Piipahdimme myös vanhemmillani viemässä heille pienen lahjan, sillä viime sunnuntaina oli heidän 29-vuotishääpäivänsä.

DSC_5406.JPG

DSC_5392.JPG

DSC_5404.JPG

Ennen kun tapasin ystäväni hotellilla, kävimme Ferhatin kanssa vielä skumppalasillisilla Kappelissa. Vasta tässä vaiheessa muistin ottaa kameran esiin… Soitimme Australiassa asuvalle enolleni, joka ei päässyt häihimme mutta muuten istuimme vain kahdestaan terassilla auringosta ja toisistamme nauttien. Lopulta hyvästelimme toisemme ja mä lähdin tyttöjen luokse Sokos Hotel Vaakunaan ja mies meni parturille ajamaan tuon partansa pois. 😀

DSC_5410.JPG

DSC_5416.JPG

DSC_5428.JPG

Hotellissa meitä odotti upea sviitti 8. kerroksesta, jossa avautui näkymät Helsingin ydinkeskustaan. Ennen kun pääsimme asettumaan kunnolla taloksi, meidän oli ehdittävä pöytävaraukseemme Emoihini. Emoi on pieni ja viihtyisä kasvisruokaravintola, jossa maku, laatu ja hinta todellakin kohtaavat toisensa. Söimme kolmen ruokalajin päivällisen, sillä olin onnesta soikeana että listalla löytyi vegaanista suklaakakkua.

DSC_5434.JPG

DSC_5435.JPG

Ilta meni muuten hotellilla. Olin saanut Kicksiltä meille ihanat, luomu ja luonnonmukaiset huultenkuorintavoiteet, jotka tuoksuivat ja maistuivat makealle piparmintulle. Kosmetologi oli suositellut minulle huulten kuorintaa ennen hääpäivää, jotta puna pysyisi kauemmin huulilla. Kocostarilta saimme kokeilla heidän kosteuttavaa kamelinkukkaöljystä, sheavoista ja arganöljystä valmistettua Camellia Happy Mask -kangasnaamiota ja ruusu-uutteista syntynyttä Rose Lip Mask -huulinaamioita. Molempien käsittelyiden jälkeen iho tuntui sileältä ja kirkkaalta.

DSC_5447.JPG

Tämä oli ehkä paras tapa viettää häiden aattoilta. Hemmotteluhoitoja kylpytakeissa, kynsien laittamista, skumppaa, mansikoita ja sinkkuaikojen muisteluja. Meillä oli todella hauskaa, ja pehmeät hotellilakanat tarjosivat makoisat yöunet hääpäivää varten. ♥

Lisäsin muuten ensimmäisen hääkuvan Instagramiin, katso lisää TÄÄLTÄ!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

9 vastausta aiheeseen “Häitä edeltävä päivä”

Kommentoi