Kategoriat
Uncategorized

Haaveile isosti

Katsoin vuonna 2012 laatimaani bucket -listaa. Esimerkkejä: ”Päästä opiskelemaan.” ”Hypätä benji-hyppy.” ”Lähteä Australiaan.” ”Aloittaa lenkkeily.”

En muistaakseni ollut katsonut listaa sen kirjoittamisen jälkeen kertaakaan, mutta jostain syystä nuo toiveet ja unelmat olivat syöpyneet alitajuntaani ja olin tehnyt jokaikisen kesään 2013 menneessä.

1.jpg

Nyt jälkeenpäin tuntuu, että olen haaveillut aika vaatimattomasti, vaikka nuo eivät todellakaan ole pieniä asioita. Mutta aina ne unelmat suurenevat edellisten toteuduttua. Äsken istuin sohvalla ja kirjoitin tavallisiin post it lappuihin kymmeniä haaveita, joita haluan toteuttaa, miettimättä sekunttiakaan onko ne mahdollisia vai ei. Listasin kaikki asiat jotka vain pälkähti mieleen.

Haave nro 3.: Hyppää laskuvarjohypyn niin, että laskeudun rannalle.

Haave nro 9.: Istua Julian McMahonin kanssa kahvilla.

Haave nro 11.: Näytellä elokuvassa.

3.jpg

Haave nro 20.: Uida haiden kanssa.

Haave nro 24.: Lähteä häiteni seremonian jälkeen hevoskärryillä juhlapaikkaan mieheni kanssa.

Haave nro 33.: Asua meren rannalla.

22.jpg

4.jpg

Pian alan määrittelemään tietyt haaveet tarkemmin, jotta niistä tulee tavoitteita. Sanoa ne ääneen ja asettaa niille päivämäärä.

Muistakaa, että unelmoiminen ja unelmien jahtaaminen ovat jokaisen ihmisen oikeuksia. Älä koskaan väheksy kenenkään haaveita, äläkä koskaan kuuntele toisten lannistavia mielipiteitä omistasi. Älä välitä lähtökohdista – jos haluat matkustaa maailmanympäri, mutta sulla ei ole euroakaan tilillä, se ei haittaa. Te tavoitteeksi, että tasan viiden vuoden päästä lähdet reissuun ja siihen asti paiskit paljon töitä. Viisi vuotta voi tuntua pitkältä ajalta, mutta tulevaisuuden sinäsi viiden vuoden päästä olisi kiitollinen jos aloittaisit unelmien rakentamisen nyt.

Ja jos kukaan ei kannusta, yritä entistä kovemmin.

Loppuun vielä Passengerin Things that stop you dreaming. Kuuntelen tätä aina, jos olen allapäin. Piristää ja palauttaa takaisin raiteelle yhtä vankkaasti joka kerta.

Haaveilkaapa isosti.

xx, Saranda.

Kuvat otettu viime kesänä Turkissa, Pamukkelessa.

6 vastausta aiheeseen “Haaveile isosti”

Voi miten ihana kirjoitus, ja jännittäviä ja upeita haaveita sinulla. Tuli itsellenikin heti sellainen olo, että nyt mars haaveita kirjoittamaan! Löysin muuten blogisi hetki sitten, ja tykkään tästä kovasti. 🙂

Kiitos, Rosanna! Mä oon lukenut sun ihastuttavaa blogii jo jonkun aikaa. 🙂 Munkin pitäisi just kommentoida useammin, siitä tulee aina niin hyvä mieli. 🙂

Suloinen kirjoitus taas 🙂 Hävettää myöntää mutta jouduin googlettaa Julian Mcmahonin enkä silti tunnista sitä 😀

Kiitos!:) Ja haha älä häpeä ollenkaan, harva tietää kuka se on. Julian on näytellyt mm. sellaisissa sarjoissa kun Siskoni on noita ja Muodon vuoksi – jos nekään sanoo mitään haha. Se oli mun lapsuuden lemppari näyttelijä ja sellaiseksi jäänyt. Mutta komea on kuin mikä, eks vaan?

Mulle tuli tosi voimaannuttava olo tästä kirjoituksesta. Noin vain muistin kaikki munkin haaveet ja kuinka palavasti haluan ne toteuttaa. Kiitos sulle ja hyviä jatkoja!

Sittenhän oon tehnyt jotain oikein:) Toivottavasti saat toteutettua joka ikisen ja monia muita vielä päälle. xx

Kommentoi