Kategoriat
Uncategorized

Haaste vastaanotettu

Arvatkaa mitä ei-niin-yllättävää on taas tapahtunut (minkä vuoksi blogissakin on vallinnut useamman päivän hiljaisuus). Meikäläinen on kipeä, taas. Myönnän nyt viimeinkin, etten tunne lähipiirissäni tai sen ulkopuolella ketään, jolla olisi huonompi vastutuskyky kuin minulla. Nyt on oikeasti laitettava omat elämäntavat ison suurennuslasin alle ja mietittävä, millä teoilla saan vähennettyä vuodessa näitä lamaannuttavia kuumepäiviä…

Postausideat tai energia niiden toteuttamiseen ovat tästä syystä siis vähillä, mutta onneksi minulla on ihanat kolleegat, jotka viitsivät keksiä niitä puolestani; kaunis Eveliina haastoi minut blogissaan vastaamaan muutamaan helppoon ja iloiseen kysymykseen. Kuvituksena toimii poikaystäväni jonkun aikaa sitten ottamat asukuvat. (Hyviä uutisia: kuvissa näkyvä kuivunut tukka on saanut päivitystä!)

DSC_0240.JPG

DSC_0242.JPG

1. Kolme parasta asiaa tässä päivässä?
Voin paljon paremmin kuin aikaisempina päivinä / Gossip Girlin viimeisestä tuotantokaudesta on vielä monta jaksoa jäljellä. (Ja ylipäätään se, että on aikaa katsoa jotain näinkin turhaa ja pinnallista, mutta piristävää.) / Kotona on teetä ja suklaata.

2. ”Sloganisi” eli mitä sanaa tai sanontaa käytät usein?
”Ihanaa”. Toistan sitä kokoajan.

3. Viimeisin asia joka nauratti/huvitti sinua?
Meidän ex-tempore TV:n hankinta…

4. Nimeä yhdestä kolmeen lempibäniäsi tai -artistiasi?
Patrick Park. Kaikki muut artistihypetykset tulevat ja menevät, mutta Park-huuma on ollut 12-vuotiaasta asti ja pysynyt.

5. Mitä sinulle uutta lajia tai urheilumuotoa haluaisit kokeilla? Miksi juuri sitä?
Haluaisin kokeilla ainakin lisää joogan eri muotoja. Yksinkertaista seinäkiipeilyäkään en ole koskaan testannut, miettikää!

6. Onko sinulla jokin motto elämässä, jota pyrit noudattamaan?
Kaikki tapahtuu syystä ja usko aina, että jotain mahtavaa tulee tapahtumaan.

7. Miellyttävin ääni maailmassa?
Kaikkien rakkaiden ihmisten äänet, hyräily ja meren aallot.

8. Teetä, kahvia vai kenties molempia? Maidolla vai ilman, sokeria, hunajaa?
Olen ehkä enemmän kahvin ystävä. Molemmat kuitenkin sellaisenaan, ilman maitoa tai muuta ylimääräistä. Molemmissa myös mitä vahvempi, sitä parempi.

9. Jos saisit ilman rajoitteita työskennellä missä työpikassa tahansa, mikä se olisi?
Voi sen kuin tietäisin… Olen nyt niin ison työelämädilemman edessä. Unelmatyöpaikka olisi kuitenkin sellainen, missä saisi tehdä duunia ihmisten kanssa, jossa olisi innostavat ja rennot työkaverit, paljon luovaa toimintaa, liukuva työaika ja jonkun verran etätöitä sekä tietysti, jonkun hyvän lounasravintolan vieressä.

10. Halaa, oikein rutistamalla rutista jotakuta sinulle tärkeää ihmistä. <3
Done and done (itseäni buahaha).
 

DSC_0245.JPG

DSC_0252.JPG

DSC_0236.JPG

DSC_0237.JPG

DSC_0233.JPG

DSC_0238.JPG

DSC_0229-001.JPG

DSC_0239.JPG

Olen valitettavasti aika poikki, etten keksimälläkään keksi uusia kysymyksiä laittaakseni haasteen eteenpäin. Kiitos kuitenkin Eveliinalle kun haastoit minut, tämä tuli juuri kreivin aikaan. xx

 

Faux fur: my grandma’s ♥
Hat: second hand
Shirt, pants and shoes: H&M

 

EN: Answering some questions Eveliina tagged me while laying home sick.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

10 vastausta aiheeseen “Haaste vastaanotettu”

Mun yleisin sana on varmaan ihana(a). 🙂

Ja omalla kohdallani oon huomannut kanssa D-vitamiinin hyödyn. En ole ollut vuosiin kunnolla kipeänä. Otan joka päivä D:tä purkista, ja jos alkaa tulla yhtään oireenalkua, otan tupla-annoksen.

Toi on hyvä tietää, en oo ikinä miettinyt että sitä vois annostaa reilummin kipeinä päivinä. Otin nyt jo kaksi nappia! 🙂 Kiitos vinkistä. xx

IHANA juttu ja upeita kuvia! Ei varmaan vaikea arvata, mikä on myös allekirjoittaneen lempislogan 😉

Pitkään flunssakierteeseen minulla auttoi (ainakin kuvittelen, että auttoi) sinkin ja d-vitamiinin tuplaaminen sekä tämä supersmoothie nautittuna päivittäin.

 

1 banaani

1 omena

1 avokado

1 mandariini

pala tuoretta inkivääriä

sitruunaa

 

Pikaista paranemista!

En kestä, kiitos tuhannesti reseptistä! Inhoan inkivääriä mut noi muut ainekset ja niiden kombo kuulosti niin törkeen hyvältä että toivon niiden peittävän inkimäärin maun. 😀 Lähtee samantien tänään testiin, kiitos vielä!

Kiitos kaunis!  Ja hei, samaa mieltä: Gossip Girl on pinnallisuudestaan huolimatta viihdyttävää ja ennenkaikkea tosi koukuttavaa katsottavaa… Salainen pahe.

Mahtavaa että joku muukin jakaa tään tunteen!:-D Kai se nollaa vaan aivot täysin kun siihen maailmaan ei voi millään tavalla samaistua eikä se herätä mitään voimakkaita tunteita 😀

Hei mä muistan kun postasit tuosta ja ajattelin sillon et ton mä testaan kun oon kipee, ja nyt oon unohtanut kokonaan! Ihan mahtavaa kun muistutit, ihana sinä <3 Jos saisin jo illalla väsättyä. 🙂

Kommentoi