Kategoriat
Matkat

Häähumua

DSC_0049.JPG

* Yhteistyössä Tallink Silja Line

Olimme tosiaan äitini ja siskojeni kanssa viime viikonloppuna Tallinnassa. Tarkoituksena oli löytää syksyllä naimisiin menevälle isosiskollemme (! <3) häämekko ja ehkä siinä sivussa myös syödä hyvässä ravintolassa tai parissa. Yövyimme Tallinn City Apartmentissa vanhassa kaupungissa, ja vaikka en tajunnutkaan ottaa asunnostamme kuvia, oli se viihtyisä, riittävän iso meille neljälle ja aivan loistavalla sijainnilla.

Olimme jo etukäteen kirjoittaneet ylös useamman morsiusmekkoliikkeen osoitteen ja aukioloajat, mutta se oikea mekko löytyi jo ensimmäisestä putiikista, nimittäin Anna-bella salongista. Sen enempää mekon yksityiskohtia paljastamatta voin kertoa että siskoni näytti tyrmästyttävän upealta tulevassa häämekossaan. Vaikka koko matkan päätavoite olikin häämekko, oli mukavaa, että se hoitui nopeasti ja löytyi jo ensimmäisten mekkojen joukosta. Sen jälkeen ei tarvinnut murehtia mekosta vaan pystyttiin keskittymään rentoutumiseen, seuraan ja lämpöön…

Tämä oli ehdottomasti ihanin Tallinnan visiitti, jonka olen tehnyt. Upealla säällä oli vaikutusta mutta ennen kaikkea kyllä seuralla eli meidän perheen naistehotiimillä.

Voit varata oman matkan Tallinnaan täältä!

DSC_0048.JPG

DSC_0050.JPG

DSC_0064.JPG

DSC_0054.JPG

DSC_0056.JPG

DSC_0047-001.JPG

DSC_0052.JPG

DSC_0053.JPG

DSC_0061.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

2 vastausta aiheeseen “Häähumua”

Kaksi vuotta sitten löydettiin mun ystävälle myös kaunis mekko Anna Bellestä. Hintaa oli alle 600e eli on hyvinkin sen arvoista matkustaa Tallinnaan asti häämekon takia. Täällä Suomessa kun usein häämekkojen hinnat kiipeävät tonnista ylöspäin.

Ilmeisesti todella suosittu putiikki tuo, mullakin on useampi kaveri joka on löytänyt sieltä sen oikean!:) Ja tosiaan voi säästää piiiitkän pennin jos ostaa häämekon Tallinnasta. 🙂

Kommentoi