Kategoriat
Matkat

Good morning, Pristina!

DSC_0436.JPG

Kirjoituspaikka: Pristina, Kosovo

Vai onko jo iltapäivä? Aikaeron ja kesäaikaan siirtymisen takia luovutin ajan tasalla pysymisen. Aito lomamuudin merkki.

Matka meni todella hyvin, että mä rakastan yksin lentämistä. Lensin Turkish Airlinesilla, joka on ehdottomasti toistaseksi ollut se paras lentoyhtiö mulle. Ruoka ja sen vaihtoehtoisuus, erityisen mukava henkilökunta (miehet iloa silmälle…) ja pienet tekniset asiat pelaa tosi hyvin. Kerran nukahdin kesken lennon ja heräsin peitto harteillani! Ihanaa, hymyilyttää aina kun ajattelen tätä.

Mikäköhän mahdollisuus olisi aloittaa niiden kanssa joku yhteistyöprokkis, ja kuinkakohan paljon saisin alennusta lentohinnoista? Haha.

DSC_0428.JPG

Katsoin muuten ekalla lennolla The Book Thiefin, joka kertoo koskettavan tarinan keskellä toista maailmansotaa. Historiallinen, älykäs, traaginen mutta paikoin myös tosi hauska. ”This is the craziest thing I have ever done.” ”And look how happy you are.” Itkin varmaan viisi kertaa ja kuudennella kerralla tuntematon intialainen kanssamatkustaja vieressä sanoi: ”Dont worry, this plane won’t crash.” Nyökkäsin vain.

No mut joo, takaisin tänne Pristinaan! Eilen istuttiin iltaa Mery’sissä, oli niin kylmä, että tarvitsin takin ja pipon. Tänään taas olin paahtua tosi ohuessa topissakin. Ollaan haettu myöhäistä aamiaista Agorasta, kaupungin parhaasta sämpyläraflasta, ja päivällä ollaan shoppailtu sillä kaavalla, että joka kaupan välissä ollaan istuttu vuoron perään eri paikoilla terasseilla.

DSC_0438.JPG

Ihanaa laiskaa sunnuntaita sinne pohjoisempaan kans. ♥

Saranda

// EN: Pristina. <3

4 vastausta aiheeseen “Good morning, Pristina!”

Miten osaat selittää niin elävästi kaiken! 😀 Ja oi kumpa pääsis lämpimään… täällä on ollut taas vähän viileempää. :S

Aah kun sepitän asioita joita tulee ekana mieleen:) Joo, palasin eilen illalla ja oli kauheeta herätä aikaisin pakkaseen… no mutta nyt näyttää jo paljon paremmalta. 😉

Kommentoi