Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

First look / 5.5.2018

IMG_5209.jpg

Joko olette kyllästyneet hääjuttuihin? Minä en, hehe. Sunnuntain ratoksi aivot narikkaan tekstin puolesta ja kuvia eetteriin sen sijaan. Tässä meidän taitavan häävalokuvaajan Katarina Kirvesmäen ottamat first look -kuvat.

IMG_5217.jpg

IMG_5221.jpg

IMG_5225.jpg

First look -kuvat toimivat meidän mielestä tosi hyvin, koska halusimme hoitaa valokuvauksen kaikessa rauhassa ennen vihkimistä. Itseni tuntien olisin hätäillyt kuvien kanssa jos olisimme ottaneet ne vihkimisen jälkeen, takaraivossa ajatus siitä että vieraat odottavat ja meiltä jää osa juhlista välissä. Me halusimme myös kävellä ”alttarilla” yhdessä joten olisimme nähneet toisemme joka tapauksessa ennen vihkimistä.

IMG_5229.jpg

IMG_5234.jpg

First lookissa on myös se ”tarina” joka näkyy hauskasti kuvissa. Ja meidän tarinan sisällä on vielä oma tarina kun Ferhat kertoi mulle kuvia ottaessa ensin ”rakas sä oot tosi kaunis” ja sen jälkeen ”lokki kakkasi muuten just vähän aikaa sitten mun päälle”. Ennen kun saavuin juhlapaikalle Ferhat oli tosiaan seissyt puku ja hiukset valmiina juhlapaikan terassilla kun lokki lensi ohi ja teki tarpeensa hänen vaatteisiin ja hiuksiin. Anoppini toimi nopeasti ja sai puhdistettua vahingon mutta mä en voinut lakata nauramasta kun kuulin jutun. Kuten kuvistakin näkyy. 😀

IMG_5247.jpg

Lokkia lukuun ottamatta kaikki meni häissä ihan täydellisesti. Sitä paitsi, jotkut uskovat että lokin kakka tarkoittaa hyvää onnea ja ainakin siitä sai hauskan tarinan kerrottavaksi mulle ja kaikille muille.

Kaikki kuvat: Katarina Kirvesmäki

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “First look / 5.5.2018”

Tosi kiva idea ottaa kuvat noin, ja hyvät kuvat saittekin, näytätte onnellisilta! 🙂

Kiitos Sanna. 🙂 Kieltämättä tuntuu et se oli ihan paras mahollinen ratkaisu meille!

Ihanaa päivää sinne. :*

Kommentoi