Kategoriat
Uncategorized

Esimerkkejä listoista

DSC_0006-001.JPG

Mikäli jollekin on jäänyt vielä epäselväksi: rakastan listojen tekemistä. Ne ovat arjeni koheesio. Listat selkiinnyttävät ajatuksiani, muistuttavat niin elämän pienistä kuin isoistakin asioista ja ne ovat paikkoja, johon ”kerään” inspiraationi niiden päivien varalle, kun ajatus ei kulje.

Toisin kuin kuvat antavat ehkä ymmärtää, pidän listoja muistiinpanosovelluksessa, Keepissä. Sovelluksen pystyy lataamaan ainakin GooglePlay:sta ja muistiinpanot synkronoituvat automaattisesti Google-tilin kautta. Näin ollen jos puhelimesi häviää tai menee rikki, ovat muistiinpanot silti tallella ja oikein päivitettynä. Keepiin ja omiin muistiinpanoihin pääsee myös tietokoneen kautta.

Kirjoitin alle muutamasta listatyypistä, jota minulla on tapana pitää. Ehkäpä joku teistä saa ideaa niistä itsekin!

 

Perinteinen to do

Kirjoitan aina edellisiltana asioita, joita teen seuraavana päivänä. Palauta kirja kirjastoon, vastaa siihen meiliin, käy ruokakaupassa… Joskus kirjoitan sellaisiakin asioita, jotka kuuluvat ns. vapaa-aikaani, mutta jotka voivat sattua unohtumaan, esimerkiksi lenkille lähtö tai isovanhemmille soittaminen. Kiireisimpinä päivinä aikataulutan ne.

 

Kahvilat ja ravintolat

Minulla on pitkä lista kahviloista ja ravintoloista, jotka olen todennut hyväksi tai joita haluan testata. Se on tosi kätevä silloin, kun on sopinut kahvitreffit kaverin kanssa, eikä halua kävellä vain lähimpään ketjukahvilaan.

 

Postaukset

Myönnän, että suunnittelen postauksia jonkun verran etukäteen, mutta hmm, kukapa bloggaaja ei? Joskus suunnittelen ne pari päivää eteenpäin, toisinaan parikin viikkoa. Minulla on muistiinpanoja myös postausideoista, joita saatan joskus haluta toteuttaa.

 

TAVOITTEET

Pidän listaa myös omista unelmista ja tavoitteista. Olen kokenut tärkeäksi palata niihin silloin tällöin ikään kuin muistutukseksi siitä, että ne ovat olemassa ja pohtiakseni (= tehdäkseni lisää listoja:D) siitä, kuinka päästä niitä lähemmäs. Jotkut listan kohdat on yliviivattu aikoja sitten koska ne on joko toteutuneet tai sitten niistä haaveilu on syystä tai toisesta loppunut.

DSC_0007-001.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

4 vastausta aiheeseen “Esimerkkejä listoista”

Mäkin oon yrittänyt pitää todo listaa mutta usein unohdan katsoo siihen:D Pitäisi varmaan laittaa se roikkumaan jääkaapin ovelle…

Niin varmaan kannattaakin!:) Tiedän monia jotka pitää sen just jääkaapin ovella tai sitten laittaa muistutuksia muistiinpanoihinsa esim 1-2 krt/päivässä.

Mää teen aivan samoja listoja! 🙂 Ja usein teen sellasen ”viikkolistan” jonka mukaan mietin sitten viikon kauppalistan; mitkä päivät on yö- ja mitkä päivävuoroa, minä päivinä ehtii kokata, minä päivänä pitää tehdä iso satsi ruokaa riittämään työeväiksi ja minä iltoina ehtii grillailla kaikessa rauhassa. 

Hei toi kuulostaa tosi hyvältä, toi pitäis itekin ottaa käyttöön jos on just vaihtelevat työvuorot. Kiitos vinkistä!:)

Kommentoi