Kategoriat
Hyvinvointi Työ & Opiskelu

Eristäydy välillä

DSC_6449.JPG

Mun oli tarkoitus vetäytyä blogista juhannuksena: olla tavoiteltavuuden sijaan mökin kuistilla tai saunalauteilla, järvessä uimassa tai vaakatasossa kirja kädessä. Sen sijaan matalalle profiilille olikin tarvetta jo alkuviikosta ja jätin sosiaalisen median ja blogin TV:n, pyykinpesun ja kotiseudun pitkien kävelylenkkien takia. Radiohiljaisuus silloin kun täällä ei muutenkaan ole ketään -taktikointi ei toiminut vaan mun tekee mieli höpistä täällä kaikkea maan ja taivaan väliltä just nyt kun te muut todennäköisesti vaihdatte vapaalle.

DSC_6441.JPG

Erakoituminen silloin tällöin on itselleni ainakin sitä ravitsevaa sieluruokaa. Aina ei vain pysty ennakoida milloin sitä tarvitsee. Olen hyvin onnekkaassa asemassa kun tämänhetkinen työtilanteeni sallii sen että voin silloin tällöin spontaanistikin eristäytyä töistä ja muusta maailmasta.

Ja jos sitä mahdollisuutta ei olisi, ainakin on juhannus.

DSC_6416.jpg

DSC_6419.JPG

Toivon että teillä on tänä viikonloppua tilaisuus rauhoittua ja kytkeytyä pois – jos siltä siis vain tuntuu. Muuten mä oon täällä jos seura ja lukeminen kelpaa! Oon mä siellä mökilläkin, ihanien ystävien ja sen kirjan kanssa.

Rauhallista juhannusta. <3

Kylpytakki: Familon

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Eristäydy välillä”

Toi tekee kyl välil niiiiin järjettömän hyvää! <3 Ihanaa Juhannusta sulle!:)

Oodi eristäytymiselle! Samoin ihana, siellä varmaan paistaa aurinkokin toisin kuin täällä… 😀

Kommentoi