Kategoriat
Vastuullisuus

Erilaisempi laukkukokoelma

Laukkukokoelmien esittelyt ovat kulkeneet vuosikausia blogeissa mukana. Eikä niissä mielestäni ole mitään vikaa – joku, joka harkitsee jonkun kalliimman laukun ostamisen varmasti mielellään lukee etukäteen toisen käyttökokemuksia. Harkitut laukkuostokset ovat enemmän kuin jees.

Sosiaalisessa mediassa voi kuitenkin saada helposti sellaisen käsityksen, että jokainen nainen tarvitsee vähintään yhden luksusmerkkilaukun, mielellään enemmänkin. Ja se ajatus ahdistaa vähän, koska se ei ole totta. Siksi ajattelin jakaa mun ”laukkukokoelman” johon kuuluu oikeastaan vain yksi laukku ja lisäksi reppu ja kangaskassi. Kaapin perukoihin on kerääntynyt jotain muitakin laukkuja vuosien saatossa, mutta oikeasti ”tarvitsen” vain näitä kolmea (en oikeasti edes tarvitse, mutta ne helpottavat elämääni. Älä kuitenkaan mene kauppaan ostamaan näitä vain siksi koska minä olen ostanut tai saanut.)

LONGCHAMPIN KÄSILAUKKU

DSC_4281.JPGDSC_4217.JPG

Sain Longchampin Le Pliagen -käsilaukun 19-vuotissyntymäpäivänäni Suomeen visiitille tulleelta enoltani ja hänen vaimoltaan. En ensin tykännyt siitä yhtään – vihreä on ehkä vähiten suosikkivärini ja malli näytti mielestäni todella mummomaiselta. Kiinnyin laukkuun kuitenkin muutamassa päivässä ja se on roikkunut käsivarressani siitä asti harvase päivä.

(Suora auringonvalo hämää, väri on todellisuudessa paljon tummempi.)

GLOBE HOPEN LINDA-REPPU

DSC_4529.JPGDSC_4534.JPGGlobe Hope on yksi lempivaatebrändeistäni, koska se hyödyntää tuotteiden valmistuksessa kierrätys- ja ylijäämämateriaalia. Viime syksynä yhteistyön kautta saatu Linda-reppu on tehty Ruotsin armeijan laivastosäkeistä ja on siksi tosi kestävää materiaalia. Tykkään tosi paljon sen yksinkertaisesta ulkonäöstä ja tietysti siitä, että se on varsinainen tilaihme. Reppu nielee sisäänsä pienen omaisuuteni eikä kuitenkaan ole raskas selälle.

MARIMEKKO-KASSI

DSC_9084.JPGDSC_9020-003 – kopio.JPGSinäkin, Brutukseni. Kyllä, vuoden katukuva-brainwashin jälkeen aloin itsekin himoitsemaan Marimekko-kassia ja tietysti lempivärissäni, tummansinisessä. Sain sen muutama kuukausi sitten lahjaksi ystävältäni ja onhan se IHANA. Marimekko-kassi kulkee mukana arkena, erityisesti rentoina päivinä.

Onko teillä joku luottolaukku, -reppu tai -kassi?

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

11 vastausta aiheeseen “Erilaisempi laukkukokoelma”

Tyylikäs kokoelma! 🙂 Ja hassu sattuma sillä oon itse jo tovin funtsinut tekäväni myös postauksen omasta laukkukokoelmastani, josta ei kauhian montaa luksusmerkkilaukkua löydy 😀 Jotenkin siis tosi samaistuttavaa ja piristävää bongata, että en oo ainut luksusmerkkilaukuton 🙂

Mira | http://fashionpoetry.eu/

Hei kiva kuulla. 🙂 Odotan innolla sun laukkujenesittelyä! 🙂 Parasta viikonloppua sinne. <3

Ihana kuulla! 🙂 Kiitos, parasta viikonloppua sinnekin ihanainen! <3 

Mulla on aivan samanlainen kokoelma! Sain ensimmäisen Longchampin laukun Ranskassa asuvalta kummitädiltä ja muutaman erilaisen myöhemmin myös. Ja ne ovat edelleen lähes ainoat käsilaukkuni. Inhoan ylipääätään kantaa tavaraa mukana ja haluan pitää kädet vapaana, jonka takia reppu on se juttu. Ja rennompaan menoon kangaskassit!

Ihana Iida! Hauska että meillä molemmilla on sukulaistarina Longchampin laukun suhteen. 😀 Tää kolmen kombo kyllä toimii!

Ihana tuo vihreä! Rakastan vihreää.

Mulla Marimekon Urbaani-olkalaukku on kulkenut vuosia mukana. Ensin opiskellessani sain sellaisen sammalenvihreän. Se on yhä tallessa, kotoisasti kulahtanut pesussa ja käytössä. Mutta nyt pääasiallisessa käytössä on ollut yli 5 vuotta sen ruskea, nahkainen versio. Helppo kantaa mukana, vetäisee sisäänsä niin omat, lasten kuin puolisonkin tavarat tarvittaessa ja on aina hyvän näköinen!

https://naissanelioissa.wordpress.com

Niin ihana kuulla että joku merkki ja malli on palvellut noin hyvin ja noin pitkään. 🙂 Marimekolla on kyllä tosi mahtavia tuotteita!

Erittäin tyylikäs ja käytännöllinen kokoelma! Mulla on ollu päivittäisessä käytössä tämä sama Marc Jacobsin iso nahkalaukku nyt jo varmaankin viisi tai kuusi vuotta. Ja pidän tätä samaa varmaankin niin kauan, kunnes se hajoaa 😀 Ihan lemppari ja hyvä sijoitus!

Oi vitsi! Tosta voi puhuakin sijoituksena jos on palvellut moitetta noin pitkään. 🙂

Kommentoi