Kategoriat
Hyvinvointi

Ensimmäisen maailman ongelmat

DSC_1170.JPG

Tänään tekee vähän mieli valittaa.

Katson näitä kuvia ja ihmettelen omaa raskauttani. Olen laihtunut kaikkialta muualta kuin kasvavan vatsan alueelta, ja kaikki vanhat housuni, farkut mukaan lukien, istuvat vyötäröltäni edelleen hienosti. Sen sijaan takapuolesta, polvitaipeista ja pohkeista jokainen pari tuntuu olevan parikin kokoa liian isot…

(Ja miksi noita kuvia ottaessa piti sataa ja hiukset liimaantua naamaan?? Ja miten mulla täytyy olla noin epänormaalin pitkät sormet???)

DSC_1193.JPG

Olin editoitunut varastoon monen postauksen kuvat jotka olisin vain liitänyt tuleviin postauksiin täällä reissun päällä. Tietysti editoin ne toiseen koneen kansioihin enkä tähän joka mulla on mukana…

Ja ei, en käytä pilvipalveluita tai arkena ulkoista kovelevyäkään. Huomaan täällä Kosovossa että 80-vuotias mumminikin handlaa teknologian paremmin kuin minä. Eilen häneltä kävisi kaapelin kanavat ja parilla kaukosäätimen näppäimellä hän sai ne kaikki takaisin. Jos mulla olisi ollut vastaava ongelma, olisin odottanut Ferhatia töistä kotiin korjaamaan.

Oispa kaikki raha maailmassa: vuokraisin itselleni toimiston, palkkaisin assistentin tekemään kaikki likaiset hommani eli järjestämään sen pilvipalvelun ja menisin opiskelemaan myyntiä. Myynti on mun kompastuskivi sisältötuotantotyössä ja uskokaa tai älkää, sitä tarvitaan tässä PALJON. ”Tehkää mun kaa yhteistyötä koska oon öö tosi kiva ja ööö mulla on tosi kivat sitoutuneet lukijat.”

DSC_1208.JPG

Tajusin omaa blogia selatessa että neljän postauksen aloituskuvasta kolme on Uutelan Kanavasta. Samalla tänään tietysti tuntuu että koko blogi on susipaska.

Mun hammaslääkärilasku ei ole tullut vielä heinäkuusta. Eikö äitiysneuvolan aikainen tarkastus maksa kunnallisella mitään vai ovatko he tehneet virheen? Pitäisikö muistuttaa vai vain toivoa parasta…

Ja miksi, MIKSI, eilisessä ravintolassa kun kysyin onko heillä mitään kasvisruokaa, tarjoilija vastasi: ”On meillä lihapapukeittoa jossa ei ole enää lihapaloja jäljellä.” ??????

DSC_1175.JPG

(Hymyilen silti koska siihen on noin triljoona syytä.)

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

9 vastausta aiheeseen “Ensimmäisen maailman ongelmat”

Samat sanat kuiten edellisessä kommentissa, eli sun blogi ja ihana! <3

Ja naurahdin tolle tarjoilijan vastaukselle 😀 Todellista kasvisruokaa!

Ja lisäyksenä vielä, että mun mielestä noi housut näyttää tosi kivoilta ja ihanan rennoilta 🙂

T. kireiden vaatteiden vihaaja (siis en vihaa muiden päällä, mutta en tykkää itse käyttää ja ihailen sellaista mukavan rentoa tyyliä, joka välittyy noista kuvista)

Kiitos kaunis!! Oli ihana aloittaa viikko sun tsemppaavilla sanoilla. <3 🙂 Ja mäkin kyl nykyään fanitan rentoja vaatteita enemmän, jotenkin mukavuus ennen kaikkea!

Ihan parasta maanantaita sinne. <3

Olipa ihana lukea tätä ensimmäisenä lauantaiaamuna. 🙂 Kiitos! Ja parasta viikonloppua sinne. <3

I am having a look ahead in your subsequent submit, I will try to get the cling of it! You really make it appear really easy together with your presentation however I in finding this matter to be really one thing which I feel I might by no means understand. It kind of feels too complicated and very vast for me.

Kommentoi