Kategoriat
Uncategorized

Eniten käyttämäni puhelinsovellukset

IMG_9359.jpg

Sovellukset, joita käytän eniten…

WhatsApp. Todella kätevä kaikenlaiselle kommunikoinnille, viimeisimpinä uudistuksena soitto maailman eri kolkissa asuville sukulaisilleni. Se on ilmaista ja yhteys yleensä erittäin hyvä. (Paitsi että viimeisimmän päivityksen myötä hymiöt on ihan outoja! En tykkää yhtään.)

Muistio. Allekirjoittaneella ei pysyisi järki kaun kasassa, jos ei olisi olemassa (automaattisesti sykronoituvaa) paikkaa johon kirjoittaa ylös ideoita, muistutuksia, aikatauluja… Olen kokeillut useampaa muistiosovellusta ja Googlen oma ”Keep” on ylivoimainen.

HS. Luen uutisia lähinnä Hesarista, ja mobiiliversio on tietysti kätevä ja varmistaa että pysyn maailman menossa edes jotenkin mukana.

Bloglovin. Täältä selaan päivittäin lempiblogejani. Takuuvarma keino ammentaa inspiraatiota.

Spotify. Tarviiko tälle perusteluja? (Ei.)

IMG_9345.jpg

Uskokaa tai älkää mutta vasta näiden jälkeen tulee Facebook, Instagram, SnapchatPivo on todella kätsy ja hyödyllinen, mutta muistan käyttää sitä surullisen harvoin. Jos jonkun sovelluksen kautta tilataan ruokaa se on Wolt, ja jos joskus haluan aivot narikkaan bussimatkaksi, katson tietysti kuulokkeet korvissa Netflixiä. Pinterest on tähän tarkoitukseen myös oikein mainio.

(Nyt mua alkoi melkein ahdistaa koko ajatus sovelluksista ja puhelimista ja tekee mieli siirtyä lapsuusajan VHS:iin ja siihen, että kirjoittaa kaikki asiat ihan oikealle paperille ylös.)

IMG_9371.jpg

Miten teillä? Mitkä sovellukset ovat ahkerasti käytössä?

 

Kuvat: Enna Rautiainen

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

6 vastausta aiheeseen “Eniten käyttämäni puhelinsovellukset”

Suosittelen näitä:

  • VSCO (hyvä kuvien muokkaukseen puhelimella)
  • Yle Areena (käytän tätä radion kuuntelemiseen)
  • Radiot.fi (ei tarvine selityksiä)
  • Yogaia (joogasovellus, Vilma P:n blogissa oli postaus aiheesta ja otin sieltä alekoodin käyttöön)

Joo oon huomannut vähän samaa hankaluutta kommenttibokseissa, varsinkin puhelimella kommentoidessa 😀

Hei iso kiitos vinkeistä! <3 Yogaiaa on pitänyt testata jo ikuisuuden mut en oo saanut aikaseksi. Nyt vois hyödyntää tota alekoodia. 🙂 Myös Yle Areenan vois lataa, muuttuis metromatkat astetta fiksuimmaks kun vois kattoo ajankohtaisia uutisia ja dokumentteja. Kiitos sulle siis! 🙂

Aika lailla samoja kuin sullakin 🙂 Pivo ei ole käytössä tosin.

Käytän myös aika paljon Pixlr -appia, jossa voi nopeesti muokata, rajata tai lisätä tekstiä kuviin ennen instaan laittamista.

Mikä puhelin sulla on? Näyttää kauniilta 🙂

Pivo on tosi hyvä – saa helposti alennuksia eri paikoista. Suosittelen!

Enkä oo muuten tota pixleriä kokeillukaan, täytyy testaa. 🙂 Nettiversio koneella on tuttu mutta mobiili ei. Kiitti vinkistä!

Puhelin on Samsung Galaxy S7 edge. 🙂

Kommentoi