Kategoriat
Koti & Sisustaminen

En vieläkään aio ikinä muuttaa pois Aurinkolahdesta

DSC_9980.JPG

Olin tulossa tänne vannomaan ääneen kuinka en aio koskaan muuttaa pois Aurinkolahdesta, kunnes déjà-vu vyöryi päälle: olen kirjoittanut tästä aikasemminkin. Pikaisen googlettelun jälkeen törmäsin tekstiin, jonka olin julkaissut lähes päivälleen vuosi sitten. Siinä vannoin ääneen, mitä muutakaan kuin, etten aio koskaan muuttaa pois Aurinkolahdesta.

DSC_6272.JPG

DSC_6325.JPG

Mikä on muuttunut sitten edellisvuoden? No, meidän perhekohtaamiset on ihan yhtä kliseisiä. Suunnittelematta törmätään hiekkarannan portailla, käydään uimassa, juodaan jonkun tuomaa termarikahvia, piipahdetaan muurinpohjaletuilla. Joku tulee moikkaamaan etäpäivänä, toinen käväsee kahvitauolla tai on menossa vasta iltavuoroon, kolmas (krhm, en myönnä) pakenee kotoa kirjoittamisen vastuuta. Tänä kesänä kuvioissa on myös pienet rattaat ja pieni taapero, jonka kanssa auringonotto ei olekaan ihan niin yksinkertaista.

DSC_9983.JPG

Ja ne uivat mummot! Olen alkanut bondailemaan heidän kanssa. He ovat kaikki itsenäisiä aamu-uimareita jotka vain sattuvat biitsille samaan aikaan ja vaihtavat aina kuulumisia. Yksi kerää joka aamu roskia rannalta uinnin jälkeen, toinen ihailee aina ääneen vohvelikylpytakkiani. Ihana kuulua joukkoon.

DSC_9982.JPG

Mikäköhän on erilaista sitten ensi vuonna? Näillä näkymin mukanamme on vielä yhdet rattaat jossa nukkuu muutamakuinen vauva. Aamu-uinnille ei ehkä ihan noin vain mennä, tai no oikeasti miksi ei, jos isä on lapsen kanssa kotona. Moni asia voi kuitenkin muuttua mutta mä en muuta minnekään: aion asua täällä ikuisesti.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “En vieläkään aio ikinä muuttaa pois Aurinkolahdesta”

Mulla on sama tunne Töölöstä. Nyt kun Turusta palatessa toivottavasti taas löydetään ihana koti Töölöstä en enää ikinä halua muuttaa muualle.

Eikö ookin tosi ihana tunne kun tietää koko sydämellään että joku alue on vain koti? Mä toivon niin paljon et löydätte teidän näköisen mukavan kodin Töölöstä. <3

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: