Kategoriat
Uncategorized

Elossa ollaan vaikka…

IMG_8268.JPG

Uskomatonta, että on vasta joulukuun alku ja olen nyt jo kyllästynyt talveen ja kylmyyteen. Tuntuu absurdilta että tätä tulee kestämään vielä kuukausia. Onneksi tiedän, että pitkiä, kylmiä ja pimeitä talvia on itselläni jo 23 takana ja jokaisen jälkeen on henki säilynyt ja kesä lopulta lämmittänyt.

Kummasti se auttaa – nimittäin vanhojen kokemusten kertaaminen vaikeiden aikojen aikana. Monet asiat elämässä ovat tuntuneet ylitsepääsemättömiltä tai etukäteen sellaisilta, että eihän niistä voi millään selvitä. Se, mikä ei tapa, ärsyttää ensin tosi paljon ja sitten se vahvistaa.

IMG_8235.JPG

DSC_0353.JPG

IMG_8240.JPG

DSC_0213 – kopio.JPG

PS: Näitä kuviakaan varten ei ole tapettu ketään. Turkis on teko ja alunperin isoäitini. 🙂

 

Kuvat: Mariya Sadovnychenko / Purple puff

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

2 vastausta aiheeseen “Elossa ollaan vaikka…”

Heips! Ihan hiljattain eksyin tänne sinun blogiin ja nyt sitä jo melko paljon läpi selanneena piti heti tulla tänne kehaisemaan. Todella miellyttävää luettavaa, kauniita kuvia ja mielenkiintoisia aiheita! Varmasti menee lukulistani kärkeen! Hyvää talven jatkoa sinulle sinne ihanuus!:)

Onko maailman ihanin kommentti! <3 KIITOS, piristit mua todella paljon. Tosi mukavaa viikonloppua sinne myös ja tervetuloa lukijaksi! 🙂

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: