Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet Raskaus & Synnytys

Elämäni parhaat viikon melko surkeina kuvina

Eilen kun kirjoitin noin sadannen kerran meidän ällöttävän seesteisestä vauva-arjesta, mulla iski kauhean valinnanvaikeus kuvien suhteen. Lopulta kuvitin postauksen kahdella kuvalla, jotka olimme ottaneet samana iltana kun tulimme synnytyssairaalasta kotiin ja kun esikoinen tapasi ensimmäisen kerran pikkuveljensä. Siitä on muuten myös video Instagramin kohokohdissa, missä muuallakaan kuin Baby bubble -pallon alla.

Ajattelin perjantain kunniaksi jakaa ”muutaman” muunkin näiden reilu viiden viikon aikana otetun kuvan. Nämä ovat olleet elämäni parhaat viikot ja niistä on tallentunut monta teknisesti hassua, esteettisesti kyseenalaistavaa ja valoituksen puolesta epäedustavaa puhelinkuvaa. (Järjestelmäkameran päälle on kertynyt jo pölyä.) Puolitoistavuotias esikoinen ei juuri malta pysyä enää kuvaamisen aikana paikoillaan ja kuopus näyttää edelleen ryppyiseltä vanhukselta, vaikka onkin tietysti meidän mielestä maailman söpöin ryppynaama.

Nämä ovat teknisesti surkeimmat mutta kauneimmat ottamani ja arvokkaimmat omistamani kuvat. Yksikään laadukas linssi, oikea valo tai lavastettu kuvauspaikka ei voisi tuoda mulle parempaa mieltä kuin nämä valokuvat – nyt ja vielä vähemmän vuosien päästä.

Pidemmittä puheitta a) tässä ne kuvat ja b) lupaan kirjoittaa viikonloppuna jostain AIVAN muusta!

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: 

contact@sarandadedolli.com

12 vastausta aiheeseen “Elämäni parhaat viikon melko surkeina kuvina”

Hei aivan ihania kuvia!! Mulla olis yksi parannusehdotus, olisi kiva jos kommentteihin pääsisi myös tekstin lopussa 🙂 Luen itse blogeja niin, että luen tekstin ja sen jälkeen jos uskon että kommenteissa jatkuu hyvä keskustelu klikkaan kommenttiboksin auki. Nyt tässä blogipohjassa pitää rullata tekstin alkuun (sairaan raskasta :’D)

Ihanaa vauvanhuuruista arkea sinne!

Voi jösses, miten onnellinen olo mulle tuli näistä kuvista <3 Olen vain niin onnellinen teidän puolesta! Ihanaa, kun teillä on toisenne <3 <3 (ja ihanaa myös, että mulla on sut, hihii!)

Ihania kuvia, minun puolesta ei tarvetta kirjoittaa muusta 😅 näitä perhe-juttuja on niin ihana lukea. Meidän poika syntyi maanantaina ja just referoin sun blogia mun miehelle, että vissiin täälläkin menossa tällä kertaa baby pinksit, vaikka poika syö 1 h välein myös öisin, mieli vaan vaaneanpunaista ja kiitollisuutta täys. 💕 isosisko 1 v 5 kk myös kiltisti suhtautunut vauvaan, aikakin toistaiseksi 😜 kaikkea hyvää sinne teidän perheelle, ihaba saada seurata teidän elämää ja kehitystä uudessa tilanteessa. T Suvi

Eikä, NIIN paljon onnea koko perheelle! 🥰 Oon niin onnellinen teidän puolesta pojan syntymästä. ❤

Ja miten ihana kuulla että alku on ollut hattaraista! Toivottavasti sama meno jatkuu (mutta että syöntivälit edes vähän harvenisivat! 😄 Me ollaan päästy nyt jo 1,5h – 2h wuhuu!)

Tosi kiva jakaa kuulumisia näin puolin ja toisin kun ollaan niin samassa elämäntilanteessa. <3 Kaikkea hyvää alkavaan viikkoon sinne vauvakuplaan. ☺

Vastaa

Kiitos! 🥰 viime yönä vauva nukkui 2,5 h pätkän, kreisiä?!😅 niin ne vauvat vaan kasvaa nopsaan ja oppii uusia taitoja. Ihanaa viikkoa sinnekin koko porukalle 💕

Kommentoi