Kategoriat
Uncategorized

Elämäni paras asia: minä itse

IMG_0239.JPG

Mun on aina ollut vaikeaa sanoa poikaystävälleni, ystävilleni tai perheenjäsenilleni, että he ovat parasta mitä minulle on tapahtunut. Lause on kuulostanut aina korvissani jotenkin hölmöltä. Ikään kuin asiat vaan tapahtuisivat – ja ettei omalla luonteellamme tai meidän tavalla suhtautua tapahtumiin vaikuttaisi mitenkään.

Eiköhän pistetä (terve) itsekkyyshattu päähän ja todeta, että olemme oman elämämme paras asia. Me itse. Luotetaan, että hyvät asiat ovat tapahtuneet koska olemme olleet me – hyviä tyyppejä, jotka ovat vetäneet puoleensa hyviä asioita. Ja että olemalla jatkossakin hyviä tyyppejä, tapahtuu lisää hyviä asioita.

IMG_0180.JPG

IMG_0237.JPG

IMG_0232.JPG

IMG_0238.JPG

Tässä olen minä. Mulla on virheellinen iho, kuvissa (ja yleensä oikeassakin elämässä) huolimattomasti levitetty huulipuna ja paidan kaulus vähän nurin. Urheilen usein, mutta minulla on silti jenkkakahvat. Osaan olla äkkipikainen, neuroottinen ja välillä vähän sinisilmäinen.

Olen silti elämäni paras asia – jos en rakastaisi itseäni, en voisi rakastaa muitakaan. Jos en pitäisi itsestäni huolta, en osaisi huomioida muitakaan. Jos en osaisi olla itseni kanssa, en osaisi olla muidenkaan kanssa.

 

Kuvat: Mariya / Purple Puff

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

14 vastausta aiheeseen “Elämäni paras asia: minä itse”

Sinä myös! <3 Ja mieletön tsemppari aina piristävillä sanoillasi, toivottavasti oot aina noin aurinkoinen. xx

Pitäisi aina tosiaan muistaa olla itsensä paras ystävä eikä pahin vihollinen. Valitettavan usein sitä kritisoi itseeän pienistäkin virheistä, kun taas muille antaa helpommin armoa. 

Kauniisti sanottu! Tykkään myös sanonnasta: ”Puhu itsellesi kuin puhuisit parhaalle ystävällesi.”

Mukavaa sunnuntaita! 🙂

Sinä olet ihana ja kaunis! Niinkuin tämä postauskin, aurinkoa sunnuntaihin 🙂

Voi kiitos ja samoin sinäkin! <3 Ja onnittelusi toteutui koska tänään tosiaan on aurinkoinen päivä. 🙂 Rentouttavaa viikonloppua!

Ihan super inspiroiva ja rohkaistava postaus! Pitäis vaan oikeasti aina muistaa, että kaikkien epätäydellisyyksienkin kanssa ollaan jokainen uniikkeja ja parhaita☺️

Eipä kukaan taida olla enempää samaa mieltä tästä, kuin mä! ♡ 

Asenne on kyllä sitä voimakkainta energiaa, jolla saa itsensä tuntemaan hyväksi ja vahvaksi! Ja, kun luottaa. Itseensä ☆

 

 

Kommentoi