Kategoriat
Uncategorized

”Elä hei vähän”

IMG_3895-7.jpg

Elämäntyylimme saavat monesti ihmetystä osakseen, jos ne eivät joidenkin mielestä ”kohtaa” ikämme kanssa. Keski-ikäistä naista leimataan puumaksi, jos hän viettää viikonloput yökerhossa ja minä, 23-vuotias, olen maailman tylsin nuori kun menen viikonloppuiltaisin kymmeneltä nukkumaan.

Elä hei vähän, sanoi kaverini yksi päivä. Sepä se – käsityksiä täysillä elämisestä voi olla yhtä paljon kuin meitä ihmisiäkin. Mä tunnen olevani elossa aamuisin uimahallissa kun saan nähdä isoista lasi-ikkunoista auringon nousevan. Tai kun ahmin kirjan yhdeltä istumalta sohvalla. Tai kaverin luona yökylässä. Asioita, joita toiset voivat pitää älyttömän tylsinä.

Mä toivon että jokainen voisi elää juuri omannäköistä elämää ja jättää kaikkien muiden ihmettelyt omaan arvoon. Kukaan ei voi määrittää puolestamme mikä on kivaa ja mistä saamme iloa. Uskalla sanoa kavereillesi, että haluat lähteä kotiin ennen viimeistä metroa vaikka olisikin lauantai ja ikämittarissa olisi 20. Tai tanssia pilkkuun asti, vaikka olisit 60.

IMG_3915-9.jpg

IMG_3894-6.jpg

IMG_3935-13.jpg

PS: Sitten asiaa vähän erilaisesta elämisestä – olen mukan Fuck Cancer Run -tapahtuman rahankeräyksessä mukana. Lahjoitukset menevät kaikki Sylva ry:n järjestön syöpäsairaiden nuorten tukemiseen. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua keräykseen, avaa ystävällisesti tämä linkki. Jokaisella lahjoituksella on arvoa, niin suurella kuin pienellä. Kiitos!

 

Kuvat: Enna Rautiainen

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

19 vastausta aiheeseen “”Elä hei vähän””

Ahh tuttu tunne. Olen tullut siihen tulokseen, että monesti nämä ”Elä vähän” -henkilöt kaipaavat itse rauhallisia koti-iltoja. Loppujen lopuksi, kenen napaa se kaivaa, jos kaveri viettää viikonloput mieluummin kotonaan kuin baarissa? 🙂 Itse koin aivan liian pitkään huonoa omatuntoa siitä, että ”elämä valuu ohi, kun en nyt ole baarissa juomassa tequilaa ja pitämässä hauskaa”. Menin jopa niin pitkälle, että kävin väkisin baareissa. Ehkä tyhmin idea ikinä. Parasta on, kun tekee just sitä, mistä itse tykkää! 🙂

Oon niiin samoilla linjoilla. 😀 on se vaan niin paljon ihanampaa herätä lauantaina aikasin virkeenä, lähteä ulkoilemaan ja nauttia hidas brekkari levänneenä. Ja perjantai ilta saa mun puolesta olla aivan samanlainen kun mikä tahansa arki-ilta. Ainakin talvella. Tosin fiilikset saattaa muuttua, tänään jo huomasi kevään merkkejä omassa käytöksessä 😉 xx

Ihana Sonja, sama täällä. 🙂 Ja joo kevät (ja KESÄ ♡) tekee jännän levottomaksi, silloin muuttuu vähän ääni kellossa hehe..

Sun kirjoitukset resonoi NIIN lujaa omien ajatusteni kanssa! Mä löysin blogisi n. 1,5 viikkoa sitten ja olen ahminut tekstejäsi. Rakastan tapaasi kirjoittaa ja sitä, miten suhtaudut ja ajattelet elämästä. Oon saanut paljon ajateltavaa ja apua kirjoituksistasi, kiitos<3 Heittämällä ykkösblogi!

En keksi tähän hätään mikään mikä olisi voinut piristää ja kannustaa enemmän kuin sun sanat! KIITOS, en osaa muuta sanoa! Kiitos kiitos kiitos kiitos <3 🙂 Olet ihana!

Uskaltaa. Rohkeana. Ihanana. Uteliaana. Ihmetellä. Olla… oma itsensä ♡ siinäpä se. Tämä on niin yksinkertainen juttu, että monasti tarvitaan se ”peili” sanomaan ääneen asia, jonka jo itse tietää! Mutta, vasta silloin se tietoinen mieli ymmärtää asian, ja vapautuu irti muiden tarinoista. Me ihmiset ollaan kummallisia otuksia välillä 😀

Mutta noinhan se menee kuten kirjoitit. Kiitos taas viisaista sanoista ;)))))

Kiitos itsellesi kommenttista! <3 Ja tosi älykäs tuo termi ja ajattelutapa ”peili”, hmm, jään miettimään sitä. 🙂

No just näin! Ihmisillä on aina välillä ihme tarve lokeroida kaikkea, ja jos ei kuulukaan tiettyyn lokeroon, niin onkin vääränlainen. Itsekin tullut kuunneltua näitä ”sinähän olet nuori, mikset tee mitään hauskaa” -lauseita:D 

ja ihana postaus, kuten aina<3

Joo just niin! Ärsyttävää vedota nuoruuteen tai muutenkin ikään, ei sillä pitäisi olla mitään merkitystä. 😀 Ja kiitos paljon kaunotar. <3

Itsekin olen saanut kuulla siitä, kun olen halunnut mennä baarista kotiin aikaisemmin kuin muut :/ Se tuntuu ikävältä. Kumpa kaikki osaisivat arvostaa toisen valintoja! Jokaisen pitäisi saada elää, kuten parhaaksi näkee!

Ja nuo aamut uimahallissa ovat taivaallisia! Hiljaisissa uimahalleissa on jotain maagista!

Vitsi miten ärsyttävää. 🙁 Täytyy pitää vain pintansa ja tehdä sitä mikä oikeelta tuntuu!

Joo ja ne kaikki pirteät ja hauskat mummot.. <3<3 😀

Aivan! Mä rakastan mun ”tylsää” arkea. Mä en edes halua mennä sinne baariin. Se ahdistaa mua niin tuhottomasti. Mieluummin tuijotan jotain leffaa, luen kirjaa tai kuuntelen äänikirjaa ja neulon. Herra isä miten ihanaa se on. Ettei mennä ihan limsa linjalla – nautin usein viiniä, tosin sitäkin vain lasin tai kaksi. Ei vain halua enempää. Näin on aivan täydellisen ihanan hyvä. 

Tosin poiketen – valvon myöhään ja herään myöhään. Rakastan yötä. <3

Ihana asenne ja mahtavaa että oot löytänyt oman ”tyylin”. 🙂 You go girl! <3

Jos vietän viikonloppua vain itsekseni kotosalla, niin tulee usein mietittyä iltayhdeksän aikaan, että jokohan sitä kehtaisi mennä nukkumaan.
Aivan niin kuin täällä olisi joku muu valvomassa, mihin aikaa työnnän pääni tyynyyn.
Jotenkin hassu ajattelutapa, mutta valitettavan pinttynyt. :’D

Eikä, kui hauska. 😀 Mäkin joskus katson kelloa iltaisin ja oon sillee ”huooh viel pari tuntia täytyy valvoa…” Sillee hä!? Kuka sen määrää? 😀

Kommentoi