Kategoriat
Uncategorized

Ekologisempaa kauneushoitoa

DSC_0263.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Kauneushuone Vihreä Kissa

 

Hei tyypit, mä olen todella innoissani – mä olen löytänyt Helsingistä kauneushoitolan, joka ei ainoastaan vastaa omia arvojani, mutta tarjoaa myös laadukkaita ja älyttömän ihanilta tuntuvia hoitoja. Kauneushuone Vihreä Kissa käyttää hoidoissaan vain luonnonkosmettiikkaa ja salonki on sisustettu lähes täysin vain kierrätetyillä huonekaluilla ja sisustuselementeillä.

Kuten viimeaikaiset postaukset ovat saattaneet paljastaa, arvostan ekologisuutta, eikä mikään ole mahtavampaa kuin se, että yritykset arvostavat sitä myös. Vihreä Kissa on nimenomaan kestävän kehityksen periaatteilla toimiva kauneushuone. Se on myös ensimmäinen eettisten kauneudnhoitopalveluiden hakusivustolle hyväksytty hoitola (lue lisää).

DSC_0287.JPG

DSC_0298.JPG

DSC_0302.JPG

Musta olisi silti aika kurjaa, jos kauneushoito ei toimisi, vaikka salonki muuten vastaisi omia kestävän kehityksen arvoja. Näin ei kuitenkaan todellakaan käynyt; Vihreän Kissan omistaja ja varsinainen moniosaaja Niina Eertola (ylläolevassa kuvassa) piti minulle parituntia kestävän klassisen kasvohoidon, ja se tuntui taivaallliselta. Olo oli sen jälkeen ainutlaatuisella tavalla raukea ja levännyt, ja iho on pysynyt sen jälkeen paljon tavallista paremmassa kunnossa. Hoidossa käytettiin samoja tuotteita, mitä Vihreässa Kissassa muutenkin eli Dr. Hauschkan luontaiskometiikkaa. Tuotteet tuntuivat todella hyviltä iholla, mutta niistä sitten lisää erillisessä postauksessa.

DSC_0261.JPG

DSC_0293.JPG

DSC_0299.JPG

Niina kuvailee, että vierailu kauneushuoneessa on ”vähimmilläänkin kuin pieni ilomamatka arjen keskellä – syvänrentouttava kokemus”. Kyllä!! Tältä minusta juurikin tuntui. Jos haluat kokea saman, varaa aikasi täältä – nyt saman klassisen kasvohoidon yhteydessä (joka minullekin tehtiin), saa lahjaksi Dr. Hauschkan 30ml Rose Body Creamin sekä minkä tahansa kasvohoidon yhteydesaä kaikista ihonhoitotuotteista -15% pois.

Vihreää Kissaa ja sen tarjouksia voit seurata Facebookissa tai Instagramissa, ja varauksen voit tehdä TÄÄLTÄ.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

12 vastausta aiheeseen “Ekologisempaa kauneushoitoa”

En mäkään ennen kuin Vihreä Kissan Niina otti yhteyttä!! Ihan huikeeta. 🙂

Oih! Mäkin oon ihan hurahtanut luonnonkosmetiikkaan, joten on aina kiva kuulla vinkkejä siihen liittyen. Täytyypä pitää tämä mielessä, kun seuraavan kerran tekee mieli lähteä kasvohoitoon hemmoteltavaksi. Kiitos tästä 🙂

Olisi kyllä hienoa jos ihmiset ottaisivat myös kauneudenhoidossa huomioon ekologisen näkökulman. Kosmetiikkateollisuus on saanut aivan liikaa valtaa ihmisten elämästä ja on ihan järjetöntä seurata, miten tilataan jostain Kiinasta asti halpoja meikkejä ihan vaan sen takia, että se on mahdollista.

Toi on niin totta… Monesti ostetaan sitä halvinta, huolimatta siitä miten se on valmistettu ja kuinka kaukaa se tulee. Onneksi me (ja yritykset myös) herämme pikkuhiljaa tähän karuun todellisuuteen ja toivottavasti tehdään viisaimpia päätöksiä!

Mahtava konsepti. Tyttöystäväni arvostaisi tällaista takuuvarmasti, voisin hankkia vaikka lahjakortin seuraavan palkan yhteydessä.. Kiitos vinkistä. (:

Voisin kuvitella että tää lahja ois just eikä melkein! 🙂 Ole hyvä! <3

Sä olet noin nuoreksi naiseksi tosi vastuuntuntoinen ja ajatteleva ihminen. Susta voi kyllä olla tosi ylpeä!

Kommentoi