Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Ei sitten

Eilen aamulla kirjoitin siitä, kuinka ensi viikolla juodaan ystävien kanssa viiniä. Seuraavien tuntien aikana kävin esikoisen kanssa uimahallissa ja kuopuksen kanssa neuvolassa, ja kun iltapäivällä vilkaisin vihdoin taas puhelinta, uutisissa kerrottiin uusista rajoituksista ja ystävät olivat jo peruneet kaikki tulevat treffit.

Just kun olin valmis astumaan vauvakuplan ulkopuolelle; nähdä ystäviä, juoda sitä viiniä, tehdä töitä kahvilassa ja viettää enemmän aikaa esikoisen kanssa meidän molempien suosikkipuuhamme parissa, kaikki taas kielletään.

Ja joo, syystä. Ja määräaikaisesti, thank god. Vaikka rajoitukset jatkuisivat määräajankin jälkeen, joku mahdollinenkin päivämäärä valaa toivoa.

Puolet minusta on pettynyt. Se suorittajapuoli. Se, joka kokee, että on levännyt tarpeeksi ja elämä odottaa.

Puolet minusta on helpottunut. Se nautiskelijapuoli. Se puoli, jolle vauvakupla oli elämänsä onnellisinta aikaa ja joka ei ihan vielä ole valmis luopumaan pesimisestä ja täyttämään kalenteriaan työllä ja sosiaalisuudella.

”Ei sitten”, mutisin vihaisena kun luin ystäväni viestin ettei nähdäkään ensi viikolla. Ja tunsin harteillani yllättävän keveyden.

Kuvituksena meidän viimeisen uimahalliviikon selfiet. Mä oon mun kalasta niin ylpeä! <3

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: 

contact@sarandadedolli.com

2 vastausta aiheeseen “Ei sitten”

Ymmärrän niin hyvin tämän helpotunneisuus- ja nautiskelijapuolen. Olen itse ajatellut ihan samoin.

Joten, yritetään nauttia tästä, ettei tarvitse suorittaa ja tehdä niin paljon. Ihania hetkiä vauvakuplassa! <3

Kommentoi