Kategoriat
Uncategorized

Ei mitä vaan miten

MG_5052.jpg

Kuva: Jim Bergström (linkki täällä)

DSC_0013.JPG

DSC_0018.JPG

Lauantaina olin mukana parissa Indiedaysin järjestämässä bloggaajatapahtumassa. Päivällä oli Bloggers Inspiration Day ihastuttavassa ravintola Sipulissa, johon oli kerääntynyt joukko taitavia bloggaajia nauttimaan herkullisista antimista, kattavista luennoista sekä erilaisista ständeistä. Oli kaikkea ruokavalokuvauksesta oman drinkin tekoon. Illalla oli vielä huikeat Indiedays Blog Awardsit, johon mentiin siskoni kanssa juhlimaan vuoden menestyneimpiä bloggaajia tyylikkästi Helsingin Tivoliin. Tarjolla oli taas maukkaita sormiruokia, juotavaa laidasta laitaan ja mieletön määrä kauniita asuja.

Oon huomannut, että blogimaailmassa vallitsee sääntö, joka pätee samalla jokaiseen muuhunkin asiaan elämässä: ei ole väliä mitä tekee, vaan miten sen tekee. Taitava bloggaja osaa kuvailla kahvihetkensä siten, että tuhannet lukijat nauttivat siitä. Hän kenties käyttää kaunista kieltä kuvaillessaan miltä kahvi on maistunut, ottaa taitavia kuvia, joita hän muokkaa ammattimaisesti vielä jälkeenpäin ja jakaa kahvipostauksen sitten vielä jokaiseen sosiaalisen mediaan. Toinen bloggaaja, jonka aihe voi olla maailmanrauha tai siistein ulkomaanmatka koskaan, ei välttämättä kykene samaan, koska hänen tapansa kertoa, näyttää ja jakaa tarinaansa, ei kiinnosta yleisöä. Saitteko yhtään kiinni?

Seuraavan kerran kun puet jotain päälle, menet töihin tai teet suuren päätöksen elämässäsi, älä välitä mitä se on. Keskity siihen miten sen teet. Loppujen lopuksi vaan sillä on väliä. Uskon, että tällä tavalla syntyy huiketa työuria, taitavia urheilijoita, aitoja ystävyyssuhteita, hyvänmakuista ruokaa ja niitä menestyneitä bloggaajia.

Kuvia vielä lauantai-päivän ja -illan menoista. Kiitos vielä Indiedaysille tapahtumarikkaasta päivästä. xx

DSC_0071.JPG

DSC_0031.JPG

DSC_0132.JPG

DSC_0050.JPG

DSC_0064.JPG

DSC_0089.JPG

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Ei mitä vaan miten”

Kommentoi