Kategoriat
Kulttuuri

Draama toimii mutta draamaa harvemmin on

Olen viime aikoina saanut paljon kommentteja siitä, että onneni välttyy blogin kautta. Kuitenkin tämän viikon kävijäluvut ovat puolet siitä mitä edelliskuukauden tavallinen viikko keräsi. Syytän aurinkoa ja ihmisten luontaista tarvetta lukea draamaa.

Ja myönnän, mä oon itse samanlainen. Luen paljon blogeja mutta usein niin, että kerralla useamman postauksen, silloin kun sattuu olemaan hyvä hetki. Mutta jos postauksen otsikko kertoo, että kyse on jostain isommasta ja vakavammasta aiheesta, klikkaan sen auki huonosta hetkestä huolimatta.

Me kaikki tiedämme, että mediassa draama toimii. Mutta mitä sitten kun draamaa harvemmin on? Olen sanomattakin selvää tyytyväinen, että viime kuukauden itkumaratonit ovat takanapäin ja että kaikessa vaunuarkitavallisuudessaan tämä viikko on ollut elämäni onnellisin. Onnellinen bloggaaja = onnellinen, tylsähkö blogi.

Luotan, että vakiintuneet lukijat lukevat näitä iloisiakin postauksia. Luotan valitettavasti myös siihen, että elämä ei tule aina olemaan tästä hetkestä eteenpäin vain onnea ja menestystä. Eikä tule olemaan tämä blogikaan.

Tässä kuluneen viikon, draamattomat postaukset:

Happy hilpeä huhtikuu

Vegaaninen tiramisu

Meidän perhe juuri nyt

Sain kroppani – ja vaatekaappini – takaisin

”Päivät alkavat kahvista ja päättyvät suukkoihin”

Draama toimii, mutta draamaa harvemmin on

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

18 vastausta aiheeseen “Draama toimii mutta draamaa harvemmin on”

Kirjoita pliis synnytyspostaus! Se on draamaa, joka kiinnostaa lähes jokaista naista..

Mua ainakin kiinnostaa kaikki vauvajutut, oli draamaa tai ei! Tekstit ja kuvat, vinkit ja havainnot, fiilistelyt jne 🙂 Oma esikoinen syntynee tosiaan heinäkuussa.

Hei ihan mielettömän kiva kuulla, kiitos. 🙂 Vitsi sullakin on viimeiset kuukaudet käsillä, niin jännää! <3

Vastaa

Itse elän samanlaista ihanaa vauvakuplaa 8 viikkoisen vauvan kanssa, joten musta on ihana lukea sun postauksia ihan perusarjesta. Mun mielestä on ihan ymmärrettävää, että kirjoittaa niistä aiheista mitkä kulloinkin on omaa arkea ja itselle merkittäviä asioita.

Kiitos ihanasta kommenttistasi. <3 Niin mahtavaa että meidän vauveleilla on vain viikon ikäero. 🙂 Toivottavasti teillä on mennyt mukavasti ja voitte koko perhe hyvin!

Vastaa

Ensiksi, sulla on aivan ihana blogi jota oon seuraillut jo jonkin aikaa!
Itse odotan esikoista ja toivoisin postauksia esim miten ootte saanu vauva arjen toimimaan kaksiossa, mitkä koet tärkeimmäks hankinnoiksi ja mikä ollut ehkä ihan turha ja muutenkin vinkkejä vastasyntyneen hoidosta jne!
Mukavaa alkuviikkoa sinne 🙂

Kiitos paljon ja tosi hyviä ideoita. Otin screenshotin kommenttistasi ja alan pikku hiljaa työstämään näitä postauksia. 🙂

Mut kaikkein tärkeintä: lämpimät onnittelut raskaudesta! <3 Miten ihana juttu! 🙂 Milloin sulla on laskettu aika? Toivottavasti voitte molemmat hyvin!

Vastaa

Mä aloin alle kuukausi sitten seurata sua (insta+blogi) ja olen lukenut jokaisen sen jälkeen ilmestyneen postauksen. RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN sun blogista välittyvää rauhaa ja onnellisuutta <3

Etkä! Apua, aivan jäätävä lämpö ja kiitollisuuden tunne valtasi mut just. <3 ISO kiitos! Olet ihana!

Vastaa

Kyllä tunnistan itsessäni myös tuota ”draamaherännäisyyttä”, mutta se ei onneksi kuitenkaan ole juurisyy seuraamiselle, tai seuraamatta jättämiselle, jos sisältö ja ajatusmaailmat kolahtaa ja kohtaa muuten. 🙂 Draamaa tai ei, täällä siis ollaan!

Hei ihana kuulla! Mä ajattelen ehkä samalla tavalla. 🙂 Kiitos kommenttistasi ja kiitos kun luet. <3 Kivaa alkanutta viikkoa. 🙂

Vastaa

Se voi kyllä olla. Täytyy tarkkailla kävijäliikennettä vähän tarkemmin. 🙂

Vastaa

Mustakin tuntuu, että sillä on osansa. Uusi versio on ainakin omaan makuun niin kökkö käyttää, että lilyn blogien lukeminen on jäänyt vähemmälle. Aiemmin etusivulta pääsi jotenkin todella sujuvasti uusimpiin itseä kiinnostaviin juttuihin, mutta nyt tarjolle tuleekin jotain kuntosaliohjeita vuodelta 2016.

Tosi inhottavaa… Mutta kiitos palautteesta, mä laitan sen eteenpäin. <3

Vastaa

Kommentoi