Kategoriat
Uncategorized

Dr. Hauschka: 28 päivän ihonhoitokuuri

Dr. Hauschka ihonhoitokuuri

* = saatu blogin kautta

 

Tänään jaan kokemuksiani

 

Dr. Hauschkan 28 päivän ihokuurista

Dr. Hauschka on maailmassa arvostusta saanut luonnonkosmetiikkamerkki, joiden tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteista, väri- tai säilyntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia eikä PEG:tä. Kaikille ihon kunnoille tarkoitettu Ihokuuri N* on rasvaton yöhoito, jonka tarkoitus on aktivoida ihon toimintakykyä. Ihokuurin raaka-aineet (mm. taikapähkinä, madonlilja ja hopea) tukevat ihon luonnollista uusiutumista yöllä ja säätelevät ihon aineenvaihduntaa. Kuuria käytetään 28 päivää normaalin yöhoidon sijaan levittämällä ampullin sisältö kasvoille ja kaulalle.

Dr. Hauschka ihonhoitokuuri

Omat kokemukset

Minulla on sekaiho – välillä kuiva, välillä rasvainen mutta kokoajan herkkä. Kaikki mitä syön, juon tai stressaan näkyy suoraan ihollani. En siis odottanut ihokuurista liikoja, ja kuurin alussa tuntui siltä, etten liikoja saanutkaan. Iho vaikutti samanlaiselta kuin aina ennenkin – kolmen ensimmäisen viikon ajan.

Viimeisellä viikolla ymmärsin mistä Dr. Hauschkan ihokuurin hehkutus johtuu: siitä, että iho ei ainostaan näytä paremmalta, mutta se oikeasti voi paremmin. Tuntui ja tuntuu nyt kuurin jälkeen edelleen siltä, että kasvoni löysivät hyvän rasvatasapainon välillä-kuiva-välillä-rasvainen -pallottelun sijaan. Ihoni tuntuu vahvemmalta, ehdottomasti pehmeämmältä ja on väriltään jopa terveemmän näköinen.

Kaikkia finnejäni ja epäpuhtauksiani ihokuuri ei onnistunut hävittämään, mutta iso osa näppylöistäni katosi kuurin viimeisellä viikolla. Mulla on ollut nuorena keskipaha akne, ja tiedän, ettei yksi ainoa ihokuuri tai kosmetiikkamerkki voi poistaa tämänhetkistä (toki lievempää) aikuisiän aknea. Tilanne on tällä hetkellä kuitenkin parempi kuin koskaan ennen, eikä Dr. Hauschkan tuotteet ole missään nimessä ainakaan pahentaneet asiaa.

 

Onko teillä kokemusta Dr. Hauschkan tuotteista tai jopa ihokuurista?

 

Lue muita Dr. Hauschka-arvostelujani:

Uusia meikkirutiineja: luonnollinen rajauskynä ja huulipuna

Miksi luonnonkosmetiikka? + vahva meikkisuositus

Viisi askelta aamuihmiseksi

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi