Kategoriat
Uncategorized

Bloggers block

DSC_0014-001.JPG

Olen yrittänyt kirjoittaa jotain ”syvällisempää” tekstiä näiden kuvien rinnalle koko päivän. Aamulla tuijotin tuntikausia tyhjää blogialustaa Gilmeron tytöt taustalla. Kello tikitti ja pyykinpesukoneen ohjelma oli loppunut jo iät sitten (Ferhat inhoaa kun vaatteet jäävät sinne pidemmäksi aikaa, sen mielestä ne alkaa haisemaan mutta mä en koskaan kyllä haista mitään).

Nyt illalla kun palaan tähän, pää lyö yhä tyhjää. On ollut ihana päivä kuten aamun postauksessa ennustelinkin. Olen jutellut kymmenistä eri aiheista kymmenien eri ihmisten kanssa enkä kuitenkaan ole rikastunut ainoallakaan uudella postausidealla.

Bloggers block, siitä on viime aikoina kärsitty. Ehkä mä sen sijaan sitten kerron siitä kun otettiin nämä kuvat viime maanantaina, vaikka siinäkään ei ole mitään sen ihmeellisempää. Olin töiden ja salin jälkeen nälissäni, ja kävin hakemassa Mäkkärin autokaistalta wrapin. Kasvis-wrappi on kyllä mun kiistaton guilty pleasure – jos tekee mieli mättöä se on ensimmäisenä mielessä.

Olin samana päivänä töissä saanut jotain omituista mustetta mun paitaan. Onnistuin muokkaamaan sen jotenkin pois ensimmäisestä ja viimeisestä kuvasta, mutta unohdin editoida sen pois allaolevasta kuvasta (zoomailkaahan).

Sellaista se arki välillä on; roskaruokia, pieleen muokattuja kuvia ja tyhjän paperin pelkoja. Ja musta tuntuu että tällaisista arkisista, epäkiinnostavista jutuista olisi jatkossakin kiva kirjoittaa.

DSC_0009.JPG

DSC_0012.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentoi