Kategoriat
Uncategorized

Biohakkerin käsikirja ja alennuskoodi

DSC_3447.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Biohakkerin käsikirja

 

Joko olette kuulleet sensaatiomaisesta Biohakkerin käsikirjasta? Kyseessä on varsinainen (ja valtava opus), jonka tarkoitus on auttaa sinua päivittämään ja parantamaan uni, liikunta, ravitsemus, työ ja mieli biologian ja teknologian avulla.

Itse odotin tätä kirjaa kuin kuuta nousevaa, ja kävin kuuntelemassa kirjailijoiden Teemu Arinan ja Jaakko Halmetojan kahta eri luentoa aiheesta. Arina on teknologia-asiantuntija, Halmetoja ravintoasiantuntija (ja ehkä maailman sympaattisin ja zen-mäisin tapaamani tyyppi) ja teoksen kolmas kirjailija on arvostettu lääkäri Olli Sovijärvi. Voin sanoa, että tällä kokoonpanolla on saatu aikamoinen informatiivinen ja ennen kaikkea innostava teos aikaseksi. (Jota ymmärtää myös munkaltainen ihminen joka ei tiedä teknologiasta tai lääketiedestä hölän pöläystäkään.)

Käytännössä kirja antaa todella hyviä vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarkempien taustatietojen ja laadukkaiden lähteiden nojalla. Mun lempiosiot olivat työ ja mieli, sillä ne ovat tällä hetkellä itselleni ajankohtaisimpia. Kaikista aihealueista on kuitenkin todella laajasti tietoa ja kirjasta löytyykin moneen kysymykseen ja vaivaan vastaus. Siksi se kannattaa pitää mahdollisimman lähellä – onneksi kansien puolesta (kiitos graafikon Lotta Viiteniemen) se toimii samanaikaisesti hyvänä sisustuselementtinä. Beauty and brain samassa paketissa, sanoisin.

DSC_3449.JPG

Ylistyspuheet sikseen, on aika jakaa alennuskoodi kirjan verkkokauppaan. Koodilla AJATUS saatte kirjalle ilmaisen toimituksen koko maahan. Sama koodi toimii myös biohakkereiden uuteen tulevaan kirjaan Stressin Biohakkerointi.

Tilaa Biohakkerin käsikirja TÄÄLTÄ.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Biohakkerin käsikirja ja alennuskoodi”

Tää kirja on kyllä aivan huippu! Moni asia oli tosin jo fysioterapeuttiopinnoista tuttuja, mutta ainakin ravintopuolelta löytyi paljon uutta ja omaan elämään helposti sovellettavissa olevaa settiä. Suosittelen!

Kommentoi