Kategoriat
Työ & Opiskelu

BETTER – Vastuullisten brändien mediatoimisto

Perjantai 13. tapahtui jotain melko jännittävää. Nimittäin minä ja Ani Frei lanseerasimme meidän uuden vastuullisten brändien mediatoimiston, BETTERin.

Jo pari vuotta olen hautonut ideaa omasta mediatoimistosta, jossa saisi markkinoida vain eettisiä ja ekologisia yrityksiä. Ja sitten yksi päivä vessassa (siis miksi AINA kaikki parhaat ideat syntyvät vessassa, mun kirjan aihekin tuli siellä!), laitoin WhatsAppissa ääniviestin Anille. ”Lähdetkö messiin?”

Ehdotukseni oli hutera ja juurikaan mihinkään pohjautuva mutta Anin reaktio oli kuin olisin ehdottanut kultakaivoksen jakamista. Sellainen se Ani on, aina koko sydämellä mukana. (Ja niin samperin lahjakas, että välillä tuntuu että olisin joku räkänokka-assari hänen seurassaan. Se mimmi osaa kaiken.) 

BETTER on vastuullisten brändien mediatoimisto. Arvoihimme kuuluu kunnioitus, lempeys, läpinäkyvyys ja tasa-arvo. Tarjoamme yrityksille vaikuttajayhteistöitä, sisällöntuotantoa, tapahtumien järjestämistä, valmennuksia sekä digitaalista markkinointia. Olemme tehneet vaikuttajayhteistyötä jo ennen lanseerausta muutaman yrityksen kanssa ja yksi asiakaskeissi löytyy jo neittisvuillamme. Ja BETTERin nettisivuillehan pääset täältä.

Ja heti pari tärkeää linkkiä: jos olet some-vaikuttaja (suuri tai pieni!) ja haluat olla yhteisössämme mukana, voit täyttää vaikuttajahakulomakkeen täältä. Jos taas olet yrittäjä, joka kokee yrittävänsä vastuullisella alalla, voit täyttää tarjouspyynnön täältä. Keskustellaan rennosti miten voidaan tehdä yhteistyötä tavoitteellisesti mutta vastuullisesti.

Mutta joo, JÄNNÄÄ. Juhlimme lanseerausta perjantaina hyvän ruoan ja viinin äärellä (viini on näytellyt jonkinmoista roolia myös meidän palavereissa, eihän me hullut oltais muuten koskaan ryhdytty tällaiseen). Seuraamme liittyivät meidän miehemme, jotka ovat hienosti kestäneet uusia yrittäjäpuolisojaan viime kuukaudet. Ja jos kaikki menee hyvin, joutuvat kestämään vielä pitkään.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

17 vastausta aiheeseen “BETTER – Vastuullisten brändien mediatoimisto”

Ei todellakaan! 😀 Kiitos kun huomasit ja kerro, missä typo lukee! 😀

Vastaa

Onnea! Ihan superhieno juttu!!

Mahtavaa, että teette tällaista työtä vastuullisemman maailman puolesta <3 Kauniit kotisivut ja ihanat arvot <3

Odotan innolla blogijuttuja ja erityisesti yhteistyötänne Népran kanssa! 🙂 Pitää taas tässä sopivassa tilanteessa sanoa kiitokset Népran suosittelusta. Siitä on tullut ehdottomasti lempivaatemerkkini <3 Käytän lähes päivittäin yhtä tai useampaa merkin tuotetta, ja onkin ihana tietää, että lempivaatteet ovat myös vastuullisesti tuotettuja.

Eikä, vitsi miten ihana kuulla! 🙂 Oikeesti tällainen palaute lämmittää sydäntä niin paljon, tulee sellainen tunne, että blogiyhteistöillä on aidoati väliä myös seuraajille. Kiitos paljon, tällä on niin kiva jatkaa päivää! Ihanaa viikkoa sinne. 🙂

Vastaa

Kommentoi