Kategoriat
Uncategorized

Bar Cón + kolme muuta vinkkiä

DSC_3999.JPG

DSC_3989-001.JPG

DSC_3994.JPG

DSC_4004.JPG

DSC_3981.JPG

DSC_4006-001.JPG

SYÖ Bar Cón -tapasbaarissa. Täällä voi herkutella niin pieneen kuin isoon nälkään, myös erikoisruokavalioiset. Maista erityisesti oliiviöljyssä paistettuja vihreitä Padrón-paprikoita (viimeinen kuva). (Bar Cón, Urho Kekkosenatu 1, 00100 Helsinki)

RENTOUDU pitkillä kävelylenkeillä ja ihaile ruskaa. Tämä vuodenaika on niin kaunis mutta viilettää niin nopeasti ohi…

KATSO & SIVISTÄ itsesi Vice-dokumenteilla. HBO Nordicilla on hyvä kokoelma niitä ja YouTubessa jaksoja voi katsella ilmaiseksi. Erittäin laadukkaasti dokumentoituja aiheita, tiivissä paketissa.

JOOGAA juuriavatussa Saga Yogassa Töölössä. Ohjaaja ja paikan omistaja Saga on herttaisimpia ihmisiä joita olen tavannut, ja vetää erilaisia joogatunteja ammattitaitoisella läsnäololla. Tästä tulee vielä mun syksyn kantispaikka! (Saga Yoga, Caloniuksenkatu 2, Helsinki 00101)

 

SARANDA
 OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Bar Cón + kolme muuta vinkkiä”

Juuri tulin syksyiseltä kävelylenkiltä ja viikko sitten olin nauttimassa skumppaa ja tapaksia Bar Cónissa! 🙂 Toinen kiva tapas-ravintola on Töölössä Bar Teos, suosittelen testaamaan jos et oo siellä vielä käynyt. Ihanaa viikonloppua! 🙂

Haha great minds think a like… En oo käynyt tai kuullut Bar Teoksesta, kiitos vain vinkistä! 🙂 Tapakset ja syksy vaan jotenkin sopii yhteen (no okei tapakset ja kaikki).

Mahtavaa viikonloppua myös sulle! 🙂

Kommentoi