Kategoriat
Uncategorized

Back to business

IMG_20130809_223136_resized_1.jpg

En kyllä kliseisempää ja kulutetumpaa fraasia otsikoksi keksinyt, mutta tällainen olo on nyt. Kahden viikon lääkäreillä ja sairaaloissa ramppaamisen jälkeen olo on kuin uusi. Odotan innolla töihin palaamista, Turkin matkaa (joka oli näin lähellä lykkääntymistä) ja normaalia elämistä muualla kuin sängyn pohjalla lääkehuurussa.

Ennen kaikkea oon oppinut arvostamaan terveyttä ja liikuntaa aivan eri tavalla. Treenimotivaatio on sata ja uusi saliohjelma alkaa pian!

Oltiin siskon ja serkun kanssa Virgin Oilissa syömässä pieniä herkkuja ja juomassa isoja (alkoholittomia, koska antibioottikuuri) juomia. Ympärilläni oli kolme vilttiä muistuttamassa, että enää ei eletä lämpimiä kesäterassi-iltoja, mutta so what. Tunnelma oli kohillaan, ja viileestä tuulesta huolimatta ulkona jaksoi kökötellä ja juoruilla myöhään asti.

Tuntuu, että petän itseäni kun sanon mutta: en malta että syksy alkaa. Voisin laatia kunnon listan, miksi syksy on kivaa, silläkin uhalla että saatan katua sitä pahemman kerran myöhemmin keskellä loskan ja pimeän.

IMG_20130809_223933_resized_1.jpg

Tässä on vaan todettu että monet ihanat asiat tapahtuu säästä huolimatta.

11 vastausta aiheeseen “Back to business”

Olen niin onnellinen, että syksy tekee tuloaan ja arki lähtee täälläkin taas rullaamaan!

Niin, ja: terveyttään alkaa kummasti aina arvostamaan eritavalla ko huomaa ettei se ole itsestäänselvyys. Pidä siitä kiinni!

😀 kiva kuulla. Oon ollut vähän laiskempi viime aikoina, mutta koitan ottaa itteni niskasta kiinni.

Ei se haittaa mitään! Mut sori yks kyssäri viel: ne yhet kukka kuvioiset kengät jotka sulla oli yhes kuvas aikasemmin niin mist kaupasta ne oli? Ja muistatko paljon maksoi?

Ostin ne Forumin…Dinskosta? Muistaakseni… en ole ihan varma. Ja hintaa oli 29,90e.

Kommentoi