Kategoriat
Hyvinvointi

Asiat, jotka olisin voinut tehdä viime vuonna toisin

DSC_0350.JPG

Olisin voinut käydä enemmän kahvilla kavereiden kanssa, koska näin onnelliseksi se minut tekee. <3

”Jälkiviisaus on vaiva, jolla tarkoitetaan ihmisen taipumuksia jäädä pohtimaan vanhoja tilanteita ja miettimään, oltaisiinko siinä voitu välttää kulku päin persettä, tai edes hidastaa kulkunopeutta merkittävästi. Jälkiviisautta harrastavatkin etupäässä, köyliöläiset, epävarmat, neuroottiset, pikkutarkat, pakkomielteiset, besserwisserit ja silkastaan vittumaiset idiootit.”

Lähde: Hikipedia

Asiat, jotka olisin voinut tehdä viime vuonna toisin…

1. Olisi pitänyt olla kirjakustantamoon aikaisemmin yhteydessä eikä kirjoittaa puolikasta kirjaa ilman mitään varmuutta sen tulevaisuudesta. Olen saanut kustantamolta niin arvokasta apua, sellaista josta olisin taatusti hyötynyt jo aikaisemmin.

2. Ja siihen liittyen: Olisi pitänyt hakea kirjan kirjoittamiseen apurahaa. Luin Julia Thurénin postauksen parisuhdekirjasta ja vähän kirpaisi kun tajusin, että olisin voinut itsekin hyötyä muutamasta ylimääräisestä tonnista. En olisi välttämättä koskaan saanut niitä mutta eipähän niiden hakemisesta haittaakaan olisi ollut. Saako tähän väliin kiroilla?

3. Ei olisi pitänyt ostaa ne kaikki häämekot…

DSC_0369.JPG

4. Enoni häissä isoäitini oli kirjoittanut kauniin puheen ja hän toivoi, että ottaisin sen videolle. Kun hän astui mikin eteen puhumaan, olin niin vaikuttunut ja liikuttunut, että unohdin koko kuvaamisen. Heti puheen jälkeen hän kysyi sainhan sen nauhalle, ja kun nolona myönsin unohtaneeni koko asian, hän ei yrityksestä huolimatta osannut peittää pettymystään. Tänään niistä häistä on tasan vuosi ja edelleenkin soimaan itseäni, etten muistanut kuvata puhetta.

5. Olisi pitänyt tehdä enemmän töitä TAI levätä enemmän. Ironista, eikö? En osaa päättää kumpaa olisi kannattanut tehdä enemmän! En tiedä kadunko äitiyslomalla vauvanhoitopuuhissa enemmän sitä etten työskennellyt ”varastoon” (rakentanut vahvemmin brändiä, luonut suhteita, tienannut ja siten säästänyt rahaa) vai sitä etten nukkunut myöhään aina kun pystyin. Noo, sen näkee varmasti pian!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Asiat, jotka olisin voinut tehdä viime vuonna toisin”

Voi sinä! <3 Kaikkihan me välillä mokaillaan, ja se on hassua, miten usein toisten mokat näyttää niin hölmöiltä ja pieniltä omiin verrattuina. Esim. meidän oppikirjan tekijäporukassa kaksi muuta tekijää sai 2000€ kirja-apurahan ja minä en, koska täytin sen hitsin lomakkeen kiireessä väärin. 😀 Aikoinaan tää ketutti ihan todella paljon, mutta nyt jo vähän naurattaa.

Varmin keino olla mokaamatta on tietenkin se, ettei koskaan tee mitään tai ainakaan kokeile mitään uutta. 😉 Sä vedät ihan superhyvin just noin!

Eii hemmetti. 😀 En voi kuvitellakaan sun ketutuksen määrää silloin! Äääähhh. :D:D

Ja just näin, hyvin sanottu! Mä luulen myös että mitä enemmän tapahtuu hyviä asioita, sitä enemmän syntyy myös virheitä. 🙂

Oot niin kultainen. <3

Tuntemattoman tekijän on lähes mahdotonta saada apurahaa ensimmäistä kirjaa varten, se on erittäin harvinaista. Joten kannattaa pyyhkiä se kohta pois.

Kommentoi