Kategoriat
Uncategorized

Asiaa unelmoinnista ja unelmien saavuttamisesta

DSC_3341.JPG

5 + 1 asiaa jolla olen saavuttanut unelmani. Kirjoitin juuri vähän aikaa sitten tekstin niistä asioista, joiden yhdistelmä on auttanut minua saavuttamaan tähänastiset unelmani. Lue tämä, jos tarvitset konkreettisia vinkkejä.

Malta olla huono. Tässä postauksessa kirjoitin mm. näin: ”Jos haluan kehittyä jossain asiassa, mun täytyy malttaa olla ensin huono. Jos aina hakeutuu sellaisten aiheiden ja lajien pariin, jossa on jo valmiiksi hyvä, emme opi sietämään epäkohtiamme ja käsittelemään kaikkia niitä tunteita ja sitä aikaa mitä jonkin uuden asian opetteleminen meiltä vaatii. Jos ei halua oppia, kukaan ei voi auttaa, mutta jos on päättänyt oppia, kukaan ei voi estää.”

Jos voisin tehdä mitä vain… Tässä kuvailin unelmieni arkea ja elämääni. Tämä on ehkä yksi henkilökohtaisimmista postauksista joita olen kirjoittanut, vaikkei se välttämättä vaikutakaan siltä. Palaan tähän postaukseen usein, ja saan siitä voimaa epävarmoilta tuntuviin päätöksiin.

Kaikki on itsestään kiinni – vai onko? Haastoin tässä postauksessa sitä ajatusmallia, jossa kaikki on mukamas mahdollista. Mainitsin mm. sen, kuinka yhteiskunnalliset puutteet ja eriarvoisuus vaikuttavat unelmiemme realisoitumiseen.

Kirjoitan kirjan. Paljastin yhden pitkäaikaisen haaveen ja väitin (väitän vieläkin!), että tulen ihan oikeasti saavuttamaan sen. Joskus unelman ääneenlausuminen on just se potku peppuun jonka ihminen tarvitsee!

DSC_3340.JPG

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi