Kategoriat
Uncategorized

Arki-ihminen

DSC_0061.JPG

DSC_0057.JPG

DSC_0056.JPG

DSC_0060.JPG

DSC_0071.JPG

Yksi lempi paikoistani on läheisen ystäväni Minnan koti, jossa olin viikonloppunakin syömässä aamiaista. Lettujen mussuttamisen välissä tuli puhetta siitä, kuinka me kummatkin ollaan aika paljon arki-ihmisiä. Sellaisia että nautitaan pidemmän päälle tietynlaisesta rytmistä ja pienistä kivoista asioista, jotka nivoutuvat arjen ympärille tai joiden varaan koko arki rakentuu.

Voin vilpittömästi sanoa, että mun lempi viikonpäivä on nykyisin maanantai. En edes tunne enää mitään erityistä tyydytystä viikonlopuista. Silloin kun olin vähemmän miellyttävässä työssä, ja kun en ollut päässyt vielä täysin tähän opiskelun rytmiin, vapaapäivät tuntuivat henkireiltä. Nyt kun opiskeluista nauttii täysillä ja työpaikka on vaihtunut (ja vuoroja on sopivasti vähän haha) käykin niin että nautin jokaisesta päivästä. En välttämättä aina koko päivästä, mutta isosta osasta ainakin.

DSC_0063.JPG

DSC_0073.JPG

Kyllä se salaisuus taitaa olla siinä, että saa tehdä mitä rakastaa. Ja jos ei saakaan niin ainakin asenteen on oltava kohdillaan. Pienillä teoilla on myös ihan mieletön vaikutus. Itsensä hemmottelu, hymyileminen ja se, että saa viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa on mulle loppujen lopuksi paljon tärkeämpää kuin se, minkälainen työ- tai opiskelupaikka on. Tämäkin tietysti subjektiivista, mutta näin mä sen ajattelen.

”You dont need a vacation when there’s nothing to escape from.” – Jason Mraz

Mulle paras tapa aloittaa uusi viikko on varaamalla maanantai-aamuun vähän ylimääräistä aikaa. Tänään heräsin kuuden aikaan, hyödynsin aikaeron mahdollisuudet ja soitin isovanhemmilleni Australiaan. Ensi viikolla voisin varata aikaa take away kahvin ottamiseen ennen ensimmäistä oppituntia. Ehkä jos sää sallii, voisin juoda sen ulkona puiston penkillä. Sitä seuraavaan maanantaiaamuna voisin saada koko viikon energiat joogaamalla youtuben avulla.

DSC_0075.JPG

Mites te – onko teillä mitään erityisiä rutiineja, jotka tekevät uuden viikon aloittamisesta tai aamulla heräämisestä astetta mukavamman?

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

 

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Arki-ihminen”

Kiitos, vaikka siitä on enää jäljellä vain muisto ja nämä kuvat vaan. 😀 Kävin perjantaina leikkauttamassa sen pois. 🙂

Kommentoi