Kategoriat
Hyvinvointi

Anteeksi, kun en ole ollut läsnä

Blogi, anteeksi kun en ole ollut läsnä. Ajatukseni ovat olleet muualla. Valehtelin: tekoni ovat olleet muualla, ajatukseni kyllä sinussa. Olen ajatellut mm. sellaista, kuinka haluan löytää taas sisäisen yhteyteni sinuun ja uskoa, että laadulla on merkitystä. Unohtaa julkaisusuorittaminen ja luottaa satunnaiseen kirjoitusinspiraatioon, jonka vierailua ei voi etukäteen sopia.

Ferhat, anteeksi kun en ole ollut läsnä. En voi luvata, että siihen tulee muutosta lähiaikoina, mutta lähikuukausina kyllä. Koita jaksaa. Onneksi olet kärsivällisin ja kiltein ihminen, jonka tiedän.

Ystävät ja perhe, anteeksi kun en ole ollut läsnä. Anteeksi kun en ehdi ehdottaa näkemisiä mutta ehdin kuitenkin perumaan niitä. Anteeksi kun en aina muista sitä kuplivaa tunnetta, jonka seurassanne saan. Anteeksi kun en uskaltanut kertoa teille minua painanneesta asiasta aikaisemmin, sillä vähättelin teidän kykyänne ymmärtää tai samaistua. Olin väärässä ja nyt olen helpottunut ja kaiken lisäksi monta arvokasta neuvoa rikkaampi.

Ympäristö, anteeksi kun en ole ollut läsnä. Anteeksi kun olen pyytänyt autokyytiä matkoista, jotka olisin voinut kulkea myös julkisilla ja anteeksi kun olen käyttänyt ihan liikaa baby wipeseja. Anteeksi kun olen jättänyt huomioimatta sinua blogissa, lupaan, että siihen tulee muutos.

Ela, sinulta en pyydä anteeksi yhtään mitään. Olen paras mahdollinen äiti sinulle, se saa riittää. Voisin pyytää anteeksi siitä, että isäsi joutuu aina kylvettämään sinua kun en iltatöiltäni ehdi tai kun annan vähintään joka toinen päivä ruokasi pilttinä, mutta aivan kuten kellään muullakaan lapsella, sinullakaan ei ole täydellistä äitiä. Tekee niin sinulle kuin isällesikin hyvää pitää kahdenkeskinen rutiininne ja me molemmat tiedämme, että minun tekemäni ruoat ovat pahemman makuisia kuin kaupan.

Anteeksi isoäiti, kun en ole soittanut. <3

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Anteeksi, kun en ole ollut läsnä”

Kommentoi