Kategoriat
Hyvinvointi Raskaus & Synnytys

Anna hyvän kiertää

DSC_0134.JPG

Marraskuun loppupuolella menin ystäväni syntymäpäiväjuhliin vaatimaton lahja mukanani. Vastassa odotti synttärisankari kädessään uusi Marimekko-kangaskassi, jonka sisällä oli paljon niin Marimekon kuin muidenkin merkkien vaatteita. Haluan antaa nää vaatteet sulle lainaksi raskauden ajaksi, ettei sun tarvitse ostaa uusia, hän sanoi.

DSC_0092.JPG

DSC_0099.JPG

Teko liikutti minua tosi paljon. Se tapahtui juuri siihen aikoihin, kun kriiseilin blogissakin raskausajan pukeutumisesta. Olin silloin varma, että saan seuraavaksi puoleksi vuodeksi joko luovuttaa ulkonäön suhteen kokonaan tai sitten aiheuttaa sekä lompakolleni että ympäristölle lommon ostamalla raskausajan vaatteita. Ystäväni ansiosta lopputulos olikin se, että olen tuntenut itseni kauniimmaksi kuin koskaan, ilmaiseksi ja vieläpä Marimekon vaatteissa.

DSC_0069-001.JPG

Jokaisella meistä on jotakin eteenpäin annettavaa. Ja se on yleensä sellaista, joka ei ole meiltä itseltään mitään oikeasti tuntuvaa pois. Joku haluaa tarjota veronpalautusrahoilla ystäville illallisen, toinen on valmis käyttämään vapaa-illan lapsenhoitoapuun. Kolmas korjaa toisen CV:n tai pesukoneen.

DSC_0081.JPG

Sohvasta käsin ei niin vain auteta muita, mutta tällä viikolla lupaan antaa kiertoon ainakin aikaani puhelimessa ja leipoa herkkuja pakkaseen kavereille vietäväksi tulevaisuutta varten. Olen pesänrakennusvietissäni myös löytänyt jonkun verran tavaroita kotoa jotka menevät eteenpäin lastensairaalalle ja vastaanottokeskukseen. Pikkujuttuja mulle, ehkä vähän isoimpia toiselle.

Tekstiin linkitetyt postaukset:

Raskausajan asukriisit

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

14 vastausta aiheeseen “Anna hyvän kiertää”

Ihana <3

Meillä etenkin lastenvaatteet kiertää just näin. Me saadaan ystävän lapselta pueneksi jääneet vaatteet kuopukselle ja meiltä pieneksijääneet vaatteet lähtee toisen ystävän lapselle. Raha ei vaihda omistajaa, mutta vaatteet pääsevät käyttöön ja uusien vaatteiden ostaminen vähentyy. Tämän ansiosta kuipuksen vaatteista varmasti ainakin 95% on käytettynä saatuja. Silloin kun olen omia kaappejani karsinut on omatkin vaatteeni lähteneet samalla rahattomalla periaatteella kiertoon mun siskoille ja ystäville.

Tää on niin hyvä juttu!! Pakko nostaa hattua sulle ja sun kaveripiirille. 🙂

Moikku!
Joo, iso peukku tälle! Ostan ite vielä kirppareilta turhan paljon vaatteita, ottaen huomioon, että en välttämättä oikeasti kaikkea tarvitsisi.
Sitä on välillä helppo perustella itselle syitä, miksi kirpparishoppailu on parempaa, kuin pikamuodin perässä juokseminen h&mllä.
Ihana ele sun ystävältä antaa nuo käyttöön ja vielä mahtavampaa, että osaat arvostaa sitä näin =) Tästä voisi moni ottaa oppia! ( sekä antamisen, että vastaanottamisen saralla)

yst. Pinja Mitrovitch // http://www.pinaycoco.fi

No mutta onhan se parempaa. 🙂 Mutta se on totta, kierrättäminen saattaa kääntyy päinvastaiseksi jos sen nojalla sit ostaa uusia vaatteita kun ajattelee että ainahan ne voi myydä eteenpäin. Mut sun kohdalla tää tuskin on se keissi. <3

Kiitos kommenttistasi, oot <3<3.

Pienissä jutuissa on voimaa! Mä olen lahjottanut vauvan vaatteita, kerännyt leluja ja pelejä kotoa ja viedäkseni kerhoon/päiväkotiin/neuvolaan. Minne vaan ne kelpaa. 🙂

Ihania tekoja! Hyvä kun mainitsit tuon neuvolan, kuulinkin että lastensairaala ottaa vastaan vaan avaamattomia pakkauksia joten vienkin ehkä neuvolaan ne mitä oli tarkoitus viedä sairaalaan. 🙂 Kivaa päivää sinne!

Kommentoi