Kategoriat
Uncategorized

Anna hyvän kiertää -kirja

2.jpg

Sain ihanalta Ennalta paljon kehutun Karo Hämäläisen ja Mika Mäkeläisen Taivas + Helvetti vol. 2 -kirjan. En ole vielä lukenut sitä loppuun, mutta toistaiseksi tehtyjen lukuhavaintojen mukaan, kirjan oikeisiin yrittäjiin perustuvat selviytymistarinat ovat kunnon motivaatioboosterereita. Niin kaikkien vastoinkäymisten ylittämiseksi kuin omien ideoiden uskomiseenkin.

Juuri tämä kirja on oiken erityinen siksi, että lukemisen jälkeen sen on tarkoitus antaa eteenpäin jollekin henkilölle, joka sen mielestäsi ansaitsee tai jolle siitä on sinun mielestäsi jotakin iloa. Olin sanomatta selvää älyttömän imarreltu, että Enna ojensi tämän minulle. Mielessäni on monta ihmisiä, jolle itse haluaisin antaa tämän eteenpäin – toivottavasti olen tehnyt päätökseni viimeistään silloin, kun suljen kirjan kannet viimeistä kertaa.

3.jpg

1.jpg

Tällaisia anna hyvän kiertää -kirjoja pitäisi olla ehdottomasti enemmän. Mistä sainkin idean: mitä jos antaisin jokaisen omistamani ja jo lukemani kirjani eteenpäin? Ystäville tai tuntemattomille? Kirjoittaisin niihin söpöjä ja kannustavia post it -lappuja, ilahduttaisin mahdollisesti jonkun päivää ja pääsisin eroon ylimääräisistä pölyn magneeteista.

Muuton kynnyksellä totean, ettei ollenkaan huono idea.

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

10 vastausta aiheeseen “Anna hyvän kiertää -kirja”

Just yksi päivä tuossa mietin, että olisi niin siistiä pistää kirja tuolla tapaa matkalle. Hyvin harvoja kirjoja loppujen lopuksi lukee yhä uudelleen ja uudelleen. Olisi hienoa jakaa kirja useamman ihmisen kanssa. Luen mielelläni kirjoja, joita kaverini suosittelevat ja kirjakierrätys olisi siitäkin syystä kivaa, että kirjaan voisi vaikka alleviivata jollain värikynällä omat lempparikohdat tai pistää pieniä kommentteja sivun reunoihin kaveria varten.

Toi alleviivausajatus oli ihan huippu!! 🙂 Se jos mikään ois oikeesti spessua… siinä erinomainen lahjaidea! ♡

Toi on paras sivusto jonka oon löytänyt vähään aikaan!! Kiitos paljon sulle! 🙂

Oi miten ihana idea! <3 Hyvä lähti heti kiertämään, sillä mieleeni tuli välittömästi yksi kirja, jonka tahdon antaa ystävälleni. (Kaikista kirjoista en tosin ikinä voisi luopua, sillä olen älyttömän kiintynyt kirjoihini, vaikka en niitä totuuden nimissä ikinä ehdikään lukea uudelleen).

Ihana kuulla, hän varmasti ilahtuu! 🙂

Voin osittain samaistua tuohon tunteeseen, itellänikin on muutama kirja josta olisi hyvin vaikeaa päästä irti 😀 enkä osaa oikein kunnolla edes selittää miksi!?

Kommentoi