Kategoriat
Hyvinvointi Yhteistyö

Anna äidille lahjaksi ayurvedinen kasvohoito (ja elämänsä parhaat päiväunet)

Kaupallinen yhteistyö: PUR-Hyvinvointikauppa

Huhtikuussa jätin Elan anopilleni ja lähdin kasvohoitoon.

Eikä mihin tahansa kasvohoitoon. Kokeilin tällä kertaa PUR Hoitolan ayurvedistä kasvohoitoa, jossa hoidon kokonaisuus muodostetaan ayrvedisen ihotyypin mukaan.

Ayurvedassa ihminen jaetaan seitsemään erilaiseen, synnynnäiseen peruskehotyyppiin. Ayurvedinen kasvohoito toteutaan oman ihotyypin mukaan, omaan ihotyyppiin soveltuvilla aroma- ja fytoterapiaan pohajutuvilla tuotteilla.

Ekokosmetologi Rosi analysoi ihoni pitta- ja kapha-tyypin kombinaatioksi. Kylmänä vuodenaikana herkkä pitta pääsee valtaan ja kesää lähestyessä ihoni rasvottuu kaphamaisemmaksi. Analyysi pitää hyvin paikkaansa, sillä talvella janoan kosteusvoiteita kun taas kesällä pärjään viikkokausia ilman ainuttakaan ihonhoitotuotetta.

Huhtikuu on ikään kuin näiden kahden vuodenajan välimaasto ja kaipasin sekä herkän ihon rauhoittamista että luontaisesti rasvaisen ihon heleyttämistä. Hoidon jälkeen ihoni hehkui ja oli tasainen. Yllätyin, ettei lopputulos ollut yhtä ”räjähtänyt” kuin mitä olen kasvohoitojen jälkeen tottunut peilistä katsomaan. Toisin kuin aikaisempien hoitojen jälkeen, olisin hyvin voinut samantien jatkaa iltaa tyttöjen kanssa ravintolassa. Mun ei tehnyt mieli laittaa meikkivoidetta päiviin.

Rosi oli ihana kosmetologi ja rentoutti kasvojen lisäksi koko kroppaani. Nukuin hoitopöydällä ehkä elämäni parhaat päiväuneni, johtuen osittain varmasti myös siitä, että Rosi sisältää hoitoihin joka kerta pitkän, kehon energiapisteitä käsittelevän marmahieronnan. Rosi uskoo, että laatu korvaa määrän, mikä ei voisi osua enemmän yhteen mun about koko elämänfilosofian kanssa.

Ayurvedinen kasvohoito on erinomainen lahja äidille. Itse ostin samalla käynnillä hoidon Elaa vahtineelle anopilleni ja nyt ajattelin hankkia sen myös eräälle äitiystävälleni. Ja jos ayurvedia ei nappaa, PUR-Hoitolassa on monia muitakin kauneushoitoja, kuten antiage- ja detox-hoidot. PUR tarjoaa myös mm. elämäntapaohjausta ja homeopaattista asiantuntijaneuvontaa.

Nyt on mun Instagramissa @saranda.dedolli menossa arvonta, jossa voi voittaa ayurvedisen ihoanalyysin (30 min) PUR Hoitolassa tälle samalle, ihanalle Rosille. Etsi Instagramistani postauksen ylin kuva tai paina suoraan tätä linkkiä ja voit voittaa ihoanalyysin itsellesi. 🙂

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Anna äidille lahjaksi ayurvedinen kasvohoito (ja elämänsä parhaat päiväunet)”

Kuulostaa ihanalta <3 Rentoudun pelkästään jo kun luen sun kuvausta tästä 🙂 Jos pelkällä suggestiolla on tällainen vaikutus, niin uskon että tää on jotain mikä on vaan pakko kokea itse.

Hei ihana kuulla! Joitain kokemuksia on niin vaikea kuvailla. Mukava kuulla siis, että tässä oikeesti välttyy mun tyytyväisyys. 🙂

Vastaa

Oh, mä olin muutama vuosi sitten ayurvedisessä kokovartalohieronnassa ja se oli ihanaa! Siitä piti tosin mennä suoraan kotiin, koska koko keho päänahasta aloittaen käsiteltiin itselle sopivalla öljyllä. Mutta iho jäi pitkäksi aikaa ihanan kosteutuneen tuntuiseksi!

Voin vain kuvitella miten ihanalta ayurvedinen kokovartalohieronta tuntuu, aah! Sitä pitää kokeilla seuraavaksi. 🙂

Vastaa

Kommentoi