Kategoriat
Matkat

Andiamo a Roma

Loppuviikoksi blogiin syntyy hiljaisuus kun lähdemme viettämään äänekästä italialaista elämää Roomaan. Ferhat (joka romanttisesti varasi loman meille ilman että kertoi aikeistaan minulle mitään ja aika söpösti väärälle kuukaudelle kuin mitä hänen alunperin piti…) nimesi tämän reissun etukäteen jo fiilistelylomaksi. Fiilistelyloma, kelpaa mulle! Se onnistuu varmasti sulkemalla puhelimen ja unohtamalla ihan kaiken muun.

Hauskaa viikonloppua tyypit ja kuullaan ensi viikon puolella. <3

ps. Otsikossa ihan tietoinen ”kielioppivirhe” 🙂

1.png

EN: We’re heading to ROME!

 

Pictures: pinterest.fi

 

SARANDA 

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Andiamo a Roma”

Oon kiireissäni unohtanut iha koko blogimaailman ja kahlannu tännää ainaki koko tammikuun postaukset sun osalta läpi! Oot vaa nii symppis tyyppi! Törkeen hyvää matkaa teille, nauttikaa ja pussailkaa! ;D

Heii ihanaa kun kommentoit KOSKA yritin itse asiassa ettii sut netistä tässä yks päivä, sun sähköpostii tai muuta yhteystitoja ja onnistumatta!:D Koska taisit ehdottaa yhdessä kysymyspostauksessa kahveja ja mulla kesti 100 vuotta vastata siihen kyllä ja sit ajattelin ettet oo salee ees nähnyt sitä vastausta 😀 joten laita mulle meiliä tyhjaajatus@live.fi jos treffit vielä kiinnostaa mut jos se oli joku toinen vööra niin älä välitä tästä mun sähläyksestä!:D

Hei joo sama vööra oon 😀 luin sen joo sillon, mut jostai syystä se on jääny, aikoin kyllä laittaa viestiä. Ja muistaakseni oon sen jälkeenki kommentoinu jotain, mut vissii unohtu toi nimimerkki laittaa sillon 😀 mut tuntuu hyvältä et oot yrittäny ettii mua (!!). Laitan viestii piakkoin. 🙂

Kommentoi