Kategoriat
Yhteistyö

Alennuskoodi Globe Hope -verkkokauppaan

Globe Hope alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Globe Hope

Kuten olen kertonut, bloggaamisen parhaita puolia on yhteistyömahdollisuudet yritysten kanssa, joiden toimintaan ja tuotteisiin uskoo sataprosenttisesti. Globe Hope on sellainen brändi, jonka ilosanomaa jaan mielelläni blogissa. Globe Hope on kotimainen tekstialan yritys, joka käyttää vaatteiden ja asusteiden materiaalina kierrätys- ja ylijäämätekstiiliä. Tuotteet on valmistettu ekologisesti ja eettisesti ja suunniteltu lähellä sekä pitkään kestäviksi. Vaatteiden ja asusteiden lopputulos on lähes joka kerta ajaton ja tyylikäs.

Kuvissa päälläni oleva mekko on Globe Hopen kevään ja kesän 2018 uudesta mallistosta. Se kantaa nimeä Superior-mekko , jonka materiaali on alunperin Neuvostoliiton aikaisista patjakankaista. Mekolla on sivuissa taskut ja vyötäröllä kiristisymahdollisuus, jonka ansiosta se näyttää rennolta ja kauniilta mutta myös tuntuu mukavalta. Kun palaan Suomeen, aion käyttää mekkoa sukkahousujen tai ehkä jopa farkkujen kanssa. Tästä tulee ehdottomasti mun uusi lempparimekko, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

DSC_1162.JPG

DSC_1159.JPG

Kuten otsikko lupaa, koodilla ”tyhjaajatus” saat kaikista Globe Hopen verkkokaupan tuotteista 10% alennuksen. Verkkokaupassa on mekon lisäksi mm. muita kauden uutuuksia, reppuja ja laukkuja, muita asusteita, vaatteita, koruja, kodin sisustustavaraa, kosmetiikkaa… Alennuskoodi on voimassa sunnuntaihin 11.3. asti.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

7 vastausta aiheeseen “Alennuskoodi Globe Hope -verkkokauppaan”

Hei ihana mekko! Mikä koko sulla mahtaa olla päällä, et osaisin tilata oikeen koon? (Ollaan mun mielest aika saman kokosii) ps.kiitos hyvästä blogista!

Hei, kiva kun laitoit viestiä! 🙂 Mun vakiokoko on 38 ja tämä mekko on 38. Mekko on kuitenkin sen verran väljä että ehkä 36:kin olisi istunut. Mutta 38 on ihanan rento enkä vaihtaisi pois. 🙂

Kiitos vielä kommenttista ja kivaa päivää sinne! <3

Kiitos paljon. 🙂 Mekko päällä oli oikeesti jotenkin itsevarma olo! Kaikki asut ei todellakaan aina istu mukavasti mikä näkyy olemuksessa ja myös kuvissa. 🙂

Ihanaa tiistaita sinne. <3

Kommentoi