Kategoriat
Uncategorized

”Älä unohda ei-äitejä” – eli jatkossa vähemmän vauvajuttuja

Kun keväällä kerroin blogimuutosta, laitoin lukijakyselyn pystyyn. Halusin kartoittaa millaisia tyyppejä siellä ruudun takaa löytyy ja mitä ajatuksia ja toiveita teillä on sisältöjeni suhteen. Blogimuutosta on nyt reilu viisi kuukautta ja epätoivon hetkiä on ollut monta. Ja lähes jokaisena niinä hetkinä olen hakenut lohtua teidän kyselyn anonyymivastauksista – teidän sananne on tallennettu niin mun koneelle kuin sydämeenikin.

Yksi mieleenpainuvin vastaus oli ”älä unohda meitä ei-äitejä”. Se oli osa muuta ihanaa ja kehittävää kommenttia ja se on jäänyt minulle mieleen. Valitettavasti en ole voinut elää tämän (ja luultavasti monen muunkin) lukijan toiveen mukaisesti.

Tai siis valitettavasti ja ”valitettavasti”. Oikeasti tiedän että elämässä on muitakin upeita asioita kuin vain perhe ja oikeasti tiedän että mä haluan kirjoittaa muistakin upeista ja vähemmänkin upeista asioista. Samaan aikaan kahden alle kaksivuotiaan lapsen kanssa elämä on yhtä kuin perhe-elämä, ja lifestyleblogiin tuntuu tosi feikiltä kirjoittaa mistään muusta kuin mitä on sillä hetkellä mielessä. Olen ollut viime kuukaudet myös niin onnellinen ja tuntuu onnekkaalle että pystyn ylipäätään kirjoittamaan kaikesta siitä mitä olen viime kuukaudet kokenut.

Kuten kuitenkin sanottu, olen muutakin kuin äiti. Ja vauvan kasvaessa ja isän ottaessa enemmän vastuuta, huomaan, että pikku hiljaa aivot tekevät tilaa myös muille ajatuksille. (Tekisivät toki enemmän ilman koronaa sillä se on kyllä sulkenut sen pienenkin mahdollisuuden elää muuta elämää. Mutta ei sen enempää koronasta tänään.)

Lupaan, että jatkossa yritän jättää vauvajutut vähemmälle. Sinänsä ristiriitaista, koska vauvajutut ovat olleet ylivoimaisesti suosituimmat aiheet mutta blogini ei ole (tai ainakaan pitäisi olla, köh köh) vain vauvablogi. Enkä muutenkaan halua kirjoittaa algoritmin ehdoilla vaan – kliseisesti – sydämen.

And there’s no time like present – viime aikoina mielessä pyörineet, ei-vauva -ajatukset:

  1. Vaatekaappi! On ollut ihana saada oma vaatekaappi takaisin. Ymmärsin yksi päivä, että leijonaosa käyttämistäni vaatteista ovat jollain tasolla eettisempiä. Tälläkin kävelylenkillä tajusin, että päästä varpaisiin mulla on kierrätettyä materiaalia käyttävää Globe Hopea ja laadukasta Népraa. Takki on ostettu Uffilta ja lenkkarit on Lidlin ja valmistettu merten muovista
  2. Työrintamalla menee just nyt tosi hyvin, mutta toisaalta loppuvuosi onkin mainosalalla aina hektistä. Vähän jännittää taloudellinen tilanne taas tammikuussa ja mahdollisesti kesällä häämöttävä osa-hoitovapaa (ja se, miten sitä varten taas säästetään)
  3. Aikaisemmista vuosista poiketen, tänä vuonna mulla ei ole ollut ollenkaan sellaista loppuvuoden kisaväsymystä. Viime vuonna olin valmis luovuttamaan jo lokakuussa! Korona toki vituttaa, mutta samaan aikaan en voi yhtään samaistua niihin 2020 vuoden dissausmeemeihin 😄
  4. Hemmetti kuinka hyvä HBO:n The Undoing sarja oli! Haluan katsoa muita samankaltaisia – onko suosituksia??

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: 

contact@sarandadedolli.com

2 vastausta aiheeseen “”Älä unohda ei-äitejä” – eli jatkossa vähemmän vauvajuttuja”

Yleisesti en ole blogeissa erityisen kiinnostunut vauvasisällöstä, mutta sinun juttujasi on aina ihana lukea, olivat ne sitten vauvajuttuja tai jotain muuta. Parasta on, että kirjoitat siitä, mikä on sinulle tärkeää ja ajankohtaista elämässä, ja tässä tilanteessa vauva- ja lapsiperhe-elämä saa ehdottomasti näkyä. Mukava seurata elämäänne ja kuulumisia sekä ihailla, miten Ela ja Deniz kasvavat <3

Toivottavasti et siis koe liikaa paineita kirjoittaa tai olla kirjoittamatta jostain tietystä aiheesta. Rakastan sitä, että blogisi on juuri sinun näköinen <3

Kommentoi