Kategoriat
Uncategorized

Älä tule paha kakku, tule hyvä…

DSC_0036.JPG

Asiat, jotka olen kantapään ja kyyymmenien virheiden jälkeen raakaleivonnasta oppinut:

– Hyvien kakkujen tekemiseen tarvitaan hyvä blenderi tai yleiskone, ellet halua triplata leivonta-aikaa

– Jos et kuitenkaan omista sellaista, liota etukäteen vedessä esim. yön yli kovat raaka-aineet (kuten pähkinät ja taatelit)

– Varaudu että raakaleivonnassa moni asia tapahtuu ”yön yli” – raakakakut eivät olet kärsimättömien herkkusuiden hommia

– Ei kannata panikoida jos jotakin ei löydy kuivakaapista tai edes kaupasta. Monia raaka-aineita voi korvata jollakin toisella. (KVG käyttöön)

– Sokerin määrää voi aina vähentää, edes pikkuriikkisen…

– Koska raakakakkua ei paisteta, sen maku ei muutu. Näin ollen jos maistelet leivosta vähän väliä sen tekovaiheessa, on hyvin vaikeaa mennä metsään

– Kokeilemalla oppii

DSC_0059.JPG

DSC_0052.JPG

+ Jos haluat kuvata tekemäsi leivoksen, koristele kakku juuri ennen kuvaushetkeä. Jos käytät tuoreita marjoja, osta ne samana päivänä – näin kakku on mahdollisimman nätti. (Silti niistä harvoin tulee yhtä kauniita kuin esim. jokaikisen muun koristelema kakku…)

 

Tämän mustaherukkaraakakakun resepti tulee lähipäivinä blogiin. In the meanwhile, te voisitte vinkata minulle kommenttiboksiin muiden kivojen raakakakkujen reseptejä. Niitä ei voi todellakaan koskaan olla liikaa! (Varsinkin suklaisia…)

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

4 vastausta aiheeseen “Älä tule paha kakku, tule hyvä…”

Enpä tiiä raakakakkusista mitään (en oo ikinä soriii, tykännyt), mutta miten kauniit kuvat susta!! 

Aww kiitos!!:D<3 Ja joo et ole kyllä ainoa, monille ne ei vaan millään uppoa. 🙂 Onneksi on perinteisiäkin kaakkuja (joista moni omastakin mielestäni parempia).

Eihän hahah ihanaa, eli en ihan täysin kirjoita näitä vaan itelleni! 😀 Kiitos reseptistä, toi näyttää supermaukkaalta. xx

Kommentoi