Kategoriat
Uncategorized

Ajatuksia tauoista

DSC_0086.JPG

Hempeät värit ja isommat kaulakorut tulivat talven jälkeen takaisin. Keväälle siirtyessä vaatteet kevenevät, ja samoin itselläni myös suhtautuminen omaan tekemiseen. Opin ottamaan rennommin ja olemaan armollisempi itselleni.

Olen liikkunut pari viikkoa todella laiskasti (niin mikä puolimaraton tulossa?) ja hoitanut kaikkia velvollisuuksiani vähän sinne päin, jos ollenkaan. Mutta aikuisempana päädyn yhä uudelleen siihen ajatukseen, että erimittaiset tauot/laiskemmat ajat ovat ihan ookoo ihan jokaisella osa-alueella.

Ennen kaikkea olen hyväksynyt sen, että kausia tulee ja menee. Jokaisen kauden aikana on itse erilainen ja jokaisella ajanjaksolla jokin on tosi hyvin ja jokin taas vähän hassummin. Välillä hämmästyn omaa tehokkuuttani ja välillä taas – no, istun jätskipurkki kädessä Modern Familyä katsomassa, rumimmat verkkarit jalassa.

Muutaman päivän on ollut siis langoilla hiljaista, mutta olen jo iät sitten päättänyt: mieluummin olen postaamaatta kuin tuotan sisältöä, johon en ole itse tyytyväinen. Kokemuksen kautta sitä on oppinut, että pienet lomat eivät mieltä (tai blogia) kaada.

Nauttikaa sunnuntaista, rakkaat, olitte tänään sitten off- tai online-tilassa. <3

DSC_0085.JPG

DSC_0087.JPG

DSC_0091.JPG

PS. Sydämelliset kiitokset jokaiselle kasvisresepti-postaukseen kommenteineille! Olen ottanut resepteistä screenshotteja ja suunnittelin viime kauppareissun teidän mainitsemien raaka-aineiden mukaan. Perjantaina pidin perheelleni jo vegaani-illanistujaiset teidän ideoista inspiroituneena ja tänään menee pari mainitsemaanne keittoa kokeiluun! Kiitos jokaikiselle ja lisää saa jakaa.

 

Summary: ”Some days you eat salads and go to the gym, some days you eat cupcakes and refuse to put on pants. It’s called balance.”

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Ajatuksia tauoista”

Noita juttuja on tullut itsekin mietittyä. Välillä sykkii tuhatta ja sataa kaikkia kouluhommia, ja sitten tulee kausia kun viikon ainoalle luennolle ei vaan jaksa raahautua. Sellaista se elämä vähän taitaa olla 🙂

Tulee lohduttava ja entistä varmempi olo kun tietää että muutkin on samanlaisia. 🙂 Ihanaa sunnuntaita, Erica<3

Sanos muuta, voi lakata soimaamasta itseään. Aurinkoista sunnuntaita sinnekin! <3

Kommentoi