Kategoriat
Matkat

Ajatukset Australiassa ja ensi keväässä

DSC_0282.JPG

Kevät on lempivuodenaikani, mutta aavistan että tästä keväästä tulee tavallistakin ainutlaatuisempi.

Musta tuntuu, että mun on saatava koko maailma valmiiksi ja kaikki to do -listan kohdat ruksittua ennen helmikuun 13., jolloin lähdemme perheen kanssa Australiaan. Kuten kerroin, reissu ei tule olemaan pelkkää iloa ja auringonottoa, mutta olen todella innoissani kun pääsen tapaamaan rakkaita sukulaisiani ja juhlimaan enoni häitä. Tulen olemaan Australiassa kokonaisen kuukauden, mikä omalta osaltaan tuo mielenrauhan kun siellä ei tule olemaan kiire minnekään. Täällä sen sijaan yritän koota postauksista, kuvaustreffeistä, yhteistyökuvioista ja palavereista koostuvaa palapelia niin, että ehdin lomalla myös lomailla.

DSC_0123.JPG

DSC_0634-001.JPG

DSC_0147 (2).JPG

Kun palaan Australiasta, ehdin olemaan kokonaiset 48 tuntia Suomessa (siis mikäli sikäli koneet eivät myöhästy ja kaikki menee hyvin) ennen kuin menemme poikaystäväni kanssa Turkkiin. Siellä odottaa puolestaan hänen sukunsa ja kihlajaisillallisemme, jossa voimme juhlia naimisiinmenoa ennen varsinaista naimisiin menemistä. Ihanaa! Turkkilainen ruoka ja turkkilaisten juhlien ilmapiiri on ihan omaa luokkaansa. Sukulaisvierailujen jälkeen meillä on kihlattuni kanssa viisi kokonaista, täysin kahdenkeskistä päivää Istanbulissa, joka sattuu olemaan yksi kaikkien aikojen lempikaupungeistani.

DSC_0563-001.JPG

DSC_0637.JPG

DSC_0612.JPG

Turkin jälkeen meillä on kuusi viikkoa aikaa järjestää häät. Aion pitää maaliskuun lopun ja huhtikuun mahdollisimman vapaana niin että ehdin ei ainoastaan suunnitella asioita mutta myös nauttia niistä. Häiden lisäksi haluan ottaa kaiken irti Suomen keväästä, joka on oikeasti joka kerta yhtä taianomainen. Innostuin taas ajatuksesta juosta toukokuussa puolimaraton, mutta en tiedä yhtään missä välissä treenaan siihen tai tavoitteellisemmin mihinkään muuhunkaan. Ehkä suosiolla antaudun sille tosiasialle, että tänä keväänä liikutaan vain fiiliksen ja mahdollisuuksien mukaan.

Jossain kaiken keskellä mun on myös perustettava yritys ja kirjoitettava kirja, mutta siitä lisää myöhemmin…

DSC_0692.JPG

Joko joku sielläkin fiilistelee tulevaa kevättä?

Kuvat Australiasta vuodelta 2013

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi