Kategoriat
Uncategorized

Aikaa = inspiraatiota

DSC_8263 – kopio – kopio-001.JPG

Ehdin näpyttelemään pari kappaleenriviä siitä miten ajan ottaminen itselleen ruokkii inspiraatiota. Kesken kirjoittamisen minulle iski jäätävä déja vu – tunne siitä, että olen varmasti kirjoittanut aiheesta aikaisemminkin. Pienen googlettelun (itsensä googlettaminen: narsismin selkeä merkki) selvisi, että olen kuin olenkin julkaissut postauksen aiheesta aikaisemmin ja jopa täsmälleen samalla otsikolla kuin nytkin.

Elettiin vuotta 2013 ja kuvat olivat pieniä ja kameran automaattiasetuksilla otettuja. Olin muutama kuukausi aikaisemmin aloittanut sosionomiopinnot, olin sinkku, asuin yksiössä josta maksoin 270e kuukaudessa ja olin juuri perustanut blogin. Moni asia on muuttunut sen jälkeen, mutta ilmeisesti ajatusmaailmani ei: inspiraatio tarvitsee edelleen aikaa (ja muuttaisin mielelläni takaisin alle kolmen huntin kämppään).

DSC_8237.JPG

DSC_8263 – kopio.JPG

DSC_8187.JPG

DSC_8261-001.JPG

Tässä asussa nähdään kierrätys-Höglit in action. Myös musta body-paita, joka on näkynyt jo sadassa aiemmassa postauksessa (se vaatisi jo vähän rankempaa googlettamista, jos linkittäisin ne kaikki tänne), poikaystäväni Pariisista tuoma rannekello (kelloa eikä poikaystävää ollut vielä vuonna 2013, olin varmasti siis spontaanimpi silloin) ja Kosovosta ostettu viininpunainen nappihame midipituisena. Mä saatan olla vähän hullu, mutta pidän edelleen pitkiä hameita ilman sukkahousuja, niin vähän mä sukkiksista tykkään.

Ei tarvitse olla erityisen tarkkasilmäinen bongaamaan myös hervottoman juurikasvuni. Haluan kasvattaa oman hiusvärini takaisin ja oma, tyvestä puskeva väri ei ole aikaisemmin häirinnyt mua, kunnes eräänä aamuna tajusin: herranjestas, mä oon menossa muutaman kuukauden päästä naimisiin. En mä haluu mun hääkuviin 30 sentin juurikasvua!!! Kommenttiboksiin ideoita pliis, mitä mä teen mun hiuksille!?

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Aikaa = inspiraatiota”

Totta. 🙂 Ja nehän voi olla sellaisia ”kevytraitoja” jotka eivät jää kauheen pitkäksi aikaa hiuksiin jos haluaa kasvattaa oman värin takaisin. Kiitos ideasta! 🙂 <3

Hei täällä sama juurikasvudilemma! Oma kylmä, tummahko tyvi jo pitkällä ja punertavampi loppuosa tukasta. Itse ensiapuna olen laittanut coffee ja chocolate color-maskeja (pelkällä coffeella menee turhan vihertäväksi) ja kun noilla sävyttää tuota latvaa, niin melko lähelle oman tyven väriä olen päässyt. Muutamassa pesussa haalistuu ennalleen, eli pysyvää tulosta ei tee, mutta enpä haluaisikaan hiuksia värjätä. Tuolla saa kätevästi piilotettua sävyeron tyven ja muun tukan välillä, ja oma tyvi saa rauhassa kasvaa 🙂

Tämä!! Kiitos!! Tosi hyvä vinkki jota aion ilman muuta hyödyntää. 🙂 Mahtavaa! 

Kommentoi