Kategoriat
Uncategorized

Aidomman bloggaamisen vallankumous

DSC_0335.JPG

Yksi kuluneiden kuukausien tärkeimmistä tavoitteistani on ollut tuottaa aidompaa materiaalia blogiin. Olen luonteeltani iloinen ja haluan tietoisesti keskittyä hyvään, sekä tietysti toivon, että lukijat lähtevät blogista inspiroituneena. Inspiroida voi silti monella tavalla, vaikka totuudella.

DSC_0329.JPG

DSC_0337-001.JPG

Mä olen rehellisesti jo turtunut kaikkiin kuviin, jossa on yritetty ihan viimeisen päälle. Tottakai tiedän että niiden taustalla on kova työ ja arvostan valokuvaajia/visualisteja sen takia, mutta itse lopputulokset eivät innosta enää minua. Innostun sopivasta sotkusta, arjen pienistä vastoinkäymisistä, iloista jotka eivät näytä Instagramin feediltä hyvältä ja vaatteista, joilla on tarina, ei hintalappu. Innostun vatsamakkaroista, riitelevistä ja sen jälkeen pussailevista pariskunnista ja pitkistä tylsistä työpäivistä jossa kahvikupillinen maistuu paremmalta kuin yksikään macarons showroomeilla. Illallisista joista ei muisteta raportoida ja kirjoista, joita luetaan rumien lakanoiden alla. Aidoista kohtaamisista, joita ei voi editoida photoshopilla ja joihin voi vaikuttaa vain olemalla läsnä.

DSC_0326.JPG

DSC_0355.JPG

Jos koet, että blogini on tuonut sinulle joskus iloa tai ajattelemisen aihetta, voit ilmiantaa sen The Blog Awardseihin. Jokainen ehdotus merkitsee minulle pohjattoman paljon. The Blog Awardsin Finlandin sivuille pääset tästä.

Myös postausideoita otetaan ilolla vastaan.

Ihanaa perjantaita kaikille. ♡

 

Kuvat: Ani Frei

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

36 vastausta aiheeseen “Aidomman bloggaamisen vallankumous”

olet <3 !

ja oon niin samaa mieltä. etenkin huomaan tän ilmiön (bloggaajien) instagrameista - mua ei enää liiemmin innosta photoshopatut ja liialti muokatut kuvat. ne tekee kaikesta ihan saman näköistä, tileistä identtisiä ja välillä jopa niin tylsiä että naurattaa 😀 Niin blogi kuin insta on mielestäni mahtavia paikkoja jakaa niitä "oikean elämän juttuja" you know 🙂 välittää sitä oikeaa tunnetta (oli se sitten tänään huono tai awesome), liika suunnitelmallisuus/ajastaminen/millintarkka some-plan on jo aika off-putting. toki tiettyyn pisteeseen kaikki noista toimii, mutta ei aina. 🙂 oot mahtava ja arvostan sun asennetta niin paljon!

iloa viikonloppuun beauty x

Oii, puit kyllä tosi fiksusti hyviä ajatuksia yhteen! 🙂 Just näin, kultainen keskitie toimii ja inspaa mutta too much is too much. Kiitos niin paljon ihanasta kommenttista ja aivan superia viikonloppua sulle! <3 🙂

Tämä teksti meni ihan eri levelille kuin aikaisemmat! Sen näkee, ja tuntee ♡

Pidetään peukkuja kisassa!! ☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ääni annettu! 

Ihana postaus! Aitous ja rehellisyys on virkistävää. Viimisen päälle muokatut ja täydelliset kuvat vähän puuduttaa, kun välillä fiidi on täynnä pelkkiä sellasia.

Kiitos paljon. 🙂 Näinhän se on – jos kaikilla on täydellisesti asetetut aamiaiset, vaatteet viimeisen päälle eikä ainuttakaan huolta maailmassa, ei ihmekään että se tuntuu meistä vähän hassulta. Eihän ihminen tai elämä koskaan voi olla vain ruusuilla tanssimista!

Sun blogi on kyllä yks mun suosikeista täällä Lilyssä, sillä meininki täällä on aina niin aitoa ja positiivista,
että sun postauksia lukiessa tulee väkisinkin paremmalle tuulella. 🙂

Kiitos, että kirjoitat!

Kiitos! <3 Oot maailman ihanin kun jaksat tsempata, se merkitsee niin pohjattoman paljon. 🙂 Kiitos kiitos kiitos!

Aloin siun blogia aikoinaan seuraamaan juuri sen takia, että vaikutat rehellisen aidolta 🙂

Voi Saranda, olet ihana! ♡ Sun juttuja on aina ilo lukea juuri niiden aitouden vuoksi. Sun tekstit on juuri samanlaisia kuin olet luonnossa! 

Tykkäsin tosta kuvasarjasta tosi paljon. Jännityksellä odotti, että missä se ”epätäydellinen” elämä on, ja hauskasti odotus palkittiin! <3

Komppaan niin paljon. Viimeisen päälle asetellut ja muokatut valokuvat ja mainoskampanjat saavat mut poistamaan blogin lukulistalta tosi nopeasti.

On jollakin tapaa tosi lohdullista kuulla että rehellisyys ja tavallisuus kelpaa lukijoille edelleen. 🙂 Kiitos siis kommenttista!

Sait mun äänen <3 🙂 aika harvoja blogeja seuraan, mutta sun postauksia tulee säännöllisesti luettua! 🙂

Ihana postaus taas kerran. Lämmin, suora, rehellinen, aito, konstailematon Saranda 🙂

Minä pidän omaa blogiani omana päiväkirjanani, kirjoitan vain itselleni muistoja. Asioilla kun on paha tapa unohtua.. Siksi kuvat, aiheet ja kirjoitustapa on tavallista, en tee mitään erikoista minkään eteen; kuvat otan kännyllä, kirjoitan mitä mieleen tulee, ilman miettimistä, sen hetken ajatuksia/tapahtumia. Kirjoitusvirheet kyllä yritän korjata. En pyri mihinkään blogillani, en yritä miellyttää ketään, se on minulle, minun elämäni. Voin nauraa asuilleni sitten joskus, muistella tapahtumia, kaivata jotain tapahtunutta. Se on siis aivan tavallista elämää ilman hienoja kuvia, ilman kikkailuja. Joskus joku kuva saattaa jopa onnistua, yleensä taso on juuri kotialbumitasoa. Tälläisenä sen aion pitääkin, jos jotakuta huvitta lukea, niin hän sitten lukee, mutta en sure, vaikka kukaan ei lukisikaan. Tavallisen äidin tavallista elämää tavallisissa vaatteissa tavallisine tapahtumineen, sitä se juuri on 🙂

Kiitos paljon! <3

Ja vitsi mikä asenne Kirsihannele, oot upea! Ihailen sun kykyä pysyä rehellisenä ja aitona, blogissa ja varmasti muutenkin. 🙂 Ja sitä paitsi, panosti kuinka paljon tahansa, yleensä kuitenkin katsomme takanapäin tapahtuneita juttuja ja valintojamme vähän sillee ”ouunouu, olipa noloa”, niinku hyvällä ja hauskalla tavalla. 😀 Joten parasta vaan olla oma ittensä ja seurata omaa juttua! <3

Kommentoi