Kategoriat
Uncategorized

Äänekästä hiljaiseloa

Melkein viikko edellisestä postauksesta, ja mulla on ollut ihan hirveät vieroitusoireet. En ole kerinnyt koneen, tai oikeastaan minkään muunkaan kivan äärelle. Tänään oli kuitenkin ainoa vapaapäivä pitkään aikaan ja oikein kiva sellainen!

Toinen syy miksi oon elänyt vähän hiljaisempaa elämää blogin puolella on se, että meininkiä ja hälinää on riittänyt ihan kotonakin: meille on tullut läheisiä sukulaisia Kosovosta ja Kanadasta kuukaudeksi kylään, ja tilanpuutteesta huolimatta on ollut aivan ihanaa. Oon nähnyt Helsingin nyt uusin silmin, kun sitä on saanut perusteellisesti esitellä näille uteliaille turisteille. Vanhoja sukutarinoita ja kuvia on vaihdettu rutkasti, mummin taivaallisten ruokien hemmottellessa masua. Lämmittää sydäntä tietää, että voi olla niin tiivisti läheinen ihmisten kanssa, jotka asuu niin kaukana ja joita näkee harvemmin kuin useita tuntemattomia. Meidän suku on paras.

DSC_1521.JPG

DSC_1569.JPG

DSC_1559.JPG

Tänään käytiin serkkujen kanssa aamulla Forumin blogikirppiksellä ja sitten Hietsunkin kirppiksellä. Tää on ollut kunnon kirppiskesä mulle – vaatteita on ilmestynyt vaatekaappiin enemmän kuin koskaan, mutta rahaa on taas mennyt vähemmän. Kui hyvä! Sen jälkeen dallailtiin vielä ympäri ydinkeskustaa, tietty jäätelöt kädessä.

Kyllä se Helsinki on vaan kesäisin kaunis, enkä haluaisi olla tällä hetkellä missään muualla.

6 vastausta aiheeseen “Äänekästä hiljaiseloa”

Se on jännä, miten joidenkin kanssa voi olla näkemättä useita vuosia ja juttu luistaa kuitenkin aina mutkitta ja toisten kanssa jo kuukauden katko aiheuttaa vaivaantuneisuutta.

Kommentoi