Kategoriat
Uncategorized

Aamupalasuositus: sänky

Viikonloppu ja sänkyaamiainen. Kuvassa uusin Trendi ja pohjaan palaneita banaanilettuja – mitä muutakaan. Mössömuodossa tietysti (siis ne letut). En ole aikoihin käyttänyt lettuihin leivinjauhetta, mutta eräs lukija vinkkasi laittaa taikinan sekaan kaurahiutaleita ja chia-siemeniä, ja ainakin nuo siemenet otetaan seuraavan kerran kokeiluun.

DSC_0004.jpg

(En siis ajatellut syöväni sänkyä kuten otsikko antaa luulla.)

Aina kaikista ilmiöistä jäljessä latasin vihdoin Spotify:n. Päättelin että tätä kautta todennäköisyydet pysyä musiikin muodissa mukana on korkeammat, mutta tälläkin hetkellä kuuntelen Eppu Normaalia

DSC_0010.jpg

DSC_0020.jpg

Ja ai niin, Essena O’Neillin some-kohuun kantaaottaen: letut ehti kylmetä sillä aikaa kun otin kuvat. Maistui silti hyvältä.

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Aamupalasuositus: sänky”

Aamiainen sängyssä kera ihanan lehden tai kirjan – voisiko parempaa ollakaan! Erityisen ihanalta sängyssä nautittu aamiainen tuntuu arkivapaana: on aika luksusta jäädä sänkyyn makoilemaan, kun muut kiirehtivät töihin.

Voi hitsit, mä en ole oikein päässyt sisälle banaanilettujen hienouteen. Tein niitä kerran, mutta jotenkin letut maistuivat banaanin vuoksi liian makeilta omaan makuuni! Kenties herkulle pitäisi antaa uusi mahdollisuus. Ja tuo ruoan jäähtyminen on varsin tuttu ongelma… :–D

Ai vitsi ton sun kommentin jälkeen aloin heti käymään kalenteria ja koulupäiviä läpiä ja yritin miettiä että mistä aamutunneista pystyn lintsaamaan että voin pitää sänkyaamiaisen arkena! 😀 Niin houkuttelevalta taas kuulosti…

Ja banskuletut on kivoja sen takia koska niitä voi säädellä oman maun mukaan esim. just banaanin määrällä. 🙂 Mutta myönnän – voisin itsekin tehdä jotain muitakin lettuja välillä…

Ihanaa loppupäivää sinne!<3

Haha! Joo, suosittelen ehdottomasti varaamaan kalenterista yhden vapaan aamun sänkyaamiaiselle! Siihen tosin liittyy yksi vaara: pehmoiset peitot voivat tuntua niin suloisilta, ettei niiden lämmöstä tekisi mieli nousta lainkaan… ;–)

Mun on pitänyt jo pitkään tehdä itse perinteisiä amerikkalaisia pannukakkuja. Aiempi postauksesi suklaisista banaaniletuista oli myös varsin mainio! En ole varmaan koskaan syönyt suklaalettuja tai -pannareita. Asia täytyy korjata!

Ihanaa, rentouttavaa sunnuntai-iltaa myös sinne suuntaan! ♡ Oli muuten hauska törmätä Inspiration Dayssa, olen kuitenkin seurannut blogiasi pitkään. Olisi kiva tavata toistekin! :–)

Suklaapannarit on ihan parhaita! ♡

Hei ihana kommentti ja mäpä laita sulle viimeistään huomenna viestiä! 🙂

ruokalusikallinen mantelijauhoa auttaa myös koostumukseen!
tai talkkunaa, joka tuo myös kivaa lisämakua lättyihin. (tai sit oon vaan outo, kun tykkään talkkunasta..)

Mantelijauho – miten en ole ajatellut sitä aikaisemmin!? Talkkunaa on myös pakko kokeilla ihan mielenkiinnon vuoksi, ainutlaatuisin ehdotus vähään aikaan. 😀 Kiitos sulle!

Kommentoi