Kategoriat
Matkat

Aamukahvilla Tallinnassa

DSC_0126 – kopio-001.JPG

DSC_0044.JPG

DSC_0055.JPG

Vietimme tänään aamupäivän Tallinnassa – kiertelimme vanhaa kaupunkia ja joimme cappuccinot Raatihuoneentorilla. Olen käynyt Tallinnassa lukuisat kerrat, mutta tunnen sen siihen nähden aika kehnosti. Olisi virkistävää viettää Tallinnassa joskus useampi päivä putkeen tai vaihtoehtoisesti kokonaisen viikon. Tutustua kaupunkiin syvemmin ja tehdä blogihommia eri perspektiivistä ja osoitteessa.

DSC_0072.JPG

DSC_0041.JPG

DSC_0043.JPG

DSC_0050.JPG

DSC_0062.JPG

DSC_0127.JPG

Viikonlopun jäljiltä on nyt akut ladattu, ja energiatankki näyttää riittävän seuraaville tapahtumarikkaille kilometreille. Ja akuista puheen ollen – hiirestäni on loppunut patterit, ja hitsi kun sählään kokoajan tällä läppärin omalla kosketushiirellä. Ostoslistaan kirjattu: AA-patterit ja nopeasti.

DSC_0047.JPG

DSC_0105.JPG

DSC_0126.JPG

DSC_0067.JPG

Toivotan teille kaikille paljon lämpimiä hetkiä viikkoihinne, PUSUJA!

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Aamukahvilla Tallinnassa”

Tallinna on niin symppis paikka, eikä muutaman yön yöpyminen siellä laivamatkoineen maksa maltaita. Jos lompakko kiristää mutta haluaa ulkomaan tasoisen rentoutuksen, suosittelen ilman muuta Tallinnaa! Tukholmaan on esimerkiksi huomattavasti kalliimpaa lähteä. 🙂

No sitä vähän mäkin mietin. 🙂 Oon törmännyt jo moniin hyviin tarjouksiin – eli eiköhän tääkin ajatus pääse ennen pitkään toteutuksen tasolle! Kiitos kommentista!

Ihana sinä, kiitos! 😀 Istuin lämpölampun alla eli niistä tuli ihan oransseja mutta tärkeintä että fiilis välttyy. 🙂

Kommentoi